Tankodden på Kråkerøy

Etter å ha vært på min aller første tur til Glufsa syd for Langøya på Kråkerøy, valgte jeg å kjøre videre til Tankodden for å få enda flere bilder av det flotte lyset og skyene vi hadde denne kvelden. Istedenfor å bli igjen på Glufsa, som sikkert ville vært et fantastisk sted ved solnedgang, men jeg ville rett og slett få litt mer variasjon i bildene mine. Derfor valgte jeg å kjøre videre til Tankodden, neste av flere stopp denne kvelden. Jeg hadde også besøk av to svaner som var mer enn villig til å komme inn mot land, sikkert i håp om at de skulle få noe mat. Jeg hadde dog ikke med meg noe spennende, men klarte å få noen fine bilder av dem synes jeg. Ulempen med å bare ha (maks) 50 mm er at det blir veldig «ovenfra og ned» bilder når de kommer litt for nærme land. Derfor har jeg i senere tid valgt å ha med meg litt mer tele.

         

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/09/tankodden-pa-krakeroy/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.