Sola på vei ned over Puttesundbrua

Neste stopp etter Glufsa og Tankodden var Puttesundbrua. En bru jeg har tatt bilder av utallige ganger. Og den eneste grunnen til at Puttesundbrua har blitt så fotogen er nettopp at den ble «hengt opp» for å redde brua fra å falle sammen i 2002. Det gjør selvfølgelig heller ikke noe at man har «inngangen til Hvaler» som bakgrunn, med øyer, vann og ofte en utrolig fantastisk himmel ved solnedgang! Det var to andre som også tok bilder av Puttesundbrua denne kvelden. Ikke at jeg tok meg tid til å veksle noen ord med dem, jeg var på «gjennomreise» for å få tatt bilder på flere steder med det fantastiske lyset denne kvelden! Mulig jeg var litt småfrekk når jeg gikk ut midt i veien rett foran brua med 10 mm ved et par anledninger for å ta bilder. Men de få sekundene dette tok, overlevde de to sikkert.

             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/09/sola-pa-vei-ned-over-puttesundbrua/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.