Bohus festning

I går tok jeg en liten svipptur innom Bohus festning når jeg først var i nærheten. Det er utenfor sesong for å se Bohus festning fra insiden, så jeg fikk bare tatt noen få bilder fra utsiden. Men når jeg før var i nærheten, hadde jeg lyst til å ta en liten titt ihvertfall. Bohus festning ble påbegynt i år 1308 av den norske kongen Håkon V Magnusson, og het på den tiden Båhus festning. Det var på den tiden dette området var norsk. Bohus festning er åpen for allmennheten mellom april og september og det er derfor ikke så lenge til muligheten byr seg til å få sett resten av Bohus festning. Det er jo også et par timers kjøring herfra, så da har det sine fordeler om sola går ned litt senere enn den gjør nå om dagen.

          

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/11/24/bohus-festning/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.