Gressklipping

Gressklipping er ikke akkurat mitt favorittgjøremål, det er vel i grunn ikke hagearbeid i det hele tatt. Men det er med gressklipping som med veldig mye annet, det MÅ gjøres innimellom. Ellers blir jo hagen seende ut som ett villniss. Og det vil vi jo ikke at den skal gjøre. Den siste tiden har det regnet i bøtter og spann, og det har liksom aldri passet å klippe plenen. Når det omsider har vært opphold og gresset har vært tørt, så har jeg vært på jobb. Når jeg har vært hjemme og hatt tid til å klippe plenen, har det enten regnet, gresset har vært vått, eller det har vært søndag. På søndager klipper jeg ikke plenen. Været har med andre ord primært vært som på de to siste bildene nedenfor. (Bildene er tatt med mobilen)

Som dere ser på det første bildet, står stillaset her enda, men de er ferdig med å legge om taket. Ny papp er på plass, nye lekter, takstein og ikke minst nytt beslag på pipa er på plass. Kontaineren som har stått bak i gården ble hentet i morges ved 7:30-tiden (jeg dro dog avgårde på jobb kl 5:35 i dag). Jeg har blitt fortalt at Fosby kommer og tar ned stillaset i løpet av de nærmeste dagene. Da håper jeg at de lar parabolen vår være i fred denne gangen, slik at vi slipper å måtte knote med å få tilbake tv-signalene denne gangen også.

I dag har det som sagt vært veldig pent vær og rimelig varmt også, men fra i morgen er det meldt regnvær igjen. Vi får derfor nyte det gode været så lenge det varer. Når var det egentlig sommerværet skulle komme? Vi fikk en forsmak for en tid tilbake, men nå har det jaggu vært mye dårlig vær i lange tider. Jeg har tidligere fått kommentarer på at jeg klager både når det er for kaldt, når det er for varmt og når det kommer for mye snø. Jeg er nok av typen som er mer glad i den gyldne middelvei. Hvorfor så ekstremt hele tiden når været først setter i gang. Det er ihvertfall helt sikkert, vi får som regel MYE vær når vi først får noe. En mellomting hadde vært ok! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/07/16/gressklipping/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.