Mye Glommaringen denne uka

Jeg hadde fri mandag, men fra tirsdag og til og med søndag har jeg vært på jobb. Tirsdag jobbet jeg ett ekstra skift på dagtid, onsdag til lørdag var det jobbing på kvelden. Søndag var jeg ute og luftet Glommaringen i 4 runder. Det har blitt veldig mye kjøring med Glommaringen denne uka. Onsdag, torsdag og fredag har jeg kjørt 3 turer hver dag med Glommaringen, lørdag og søndag ble det 4 turer begge dagene.

Fra å kjørt på Hvaler i 5 uker var det litt uvant å kjøre lokalt i byen igjen. Både Moum lokal, Lisleby og nevnte Glommaringen. Første del av lørdagen kjørte jeg 2 turer til Vikane og en tur til Vikerkilen. Disse 3 turene var veldig hektiske, spesielt de to til Vikane. I kombinasjon med ekstremt med biltrafikk i sentrum var det duket for forsinkelser. Men jeg klarte heldigvis å kjøre igjen litt slik at jeg bare var 5 minutter etter skjema når jeg skulle levere bussen til neste sjåfør. Dette er vist normalen på dette skiftet. Lørdag valgte jeg etter 2 av 4 Glommaringen-runder å kjøre over til garasjen for å fylle mer diesel. Det var faretruende lite diesel, og når kvelden var omme var jeg glad for at jeg valgte å fylle mer diesel. Det var nemlig stor sjanse for at jeg hadde gått tom for diesel på siste runde.

Neste uke skal jeg kjøre dagtid på Lisleby-planen, og får også en tur til Skjærhalden på mandag. På onsdag er det «NA = Nærmere avtale», det samme gjelder fredag. Jeg har i utgangspunktet fått ett skift på Vesterøy-planen, men siden det skiftet innebærer en tur til Bukta og Papperhavn på Vesterøy, må vi snakke nærmere om det i morgen. Årsaken er at jeg ikke har hatt opplæring på Vesterøy-planen enda. Jeg har kjørt Vesterøy-skift tidligere, men de har enten bare vært Skjærhalden-kjøring eller så har kjøringen til Vesterøy bare vært til Utgårdskilen. Det er kjøring vi også har på Skjærhalden- og Hvaler Diverse-planen. Neste helg skal jeg ha fri, og det må jeg innrømme at jeg gleder meg til! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/07/15/mye-glommaringen-denne-uka/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.