Hektisk på Glommaringen i dag

I dag lørdag har jeg kjørt ett Lisleby-skift, som startet med noen turer til Glombo-Langøya, Skjærviken og Lisleby. Disse turene var forholdsvis rolige, men så fort jeg startet på mine 3 siste turer som var med Glommaringen på riksvei 111 til Sarpsborg og på riksvei 109 tilbake til Fredrikstad ble det en helt annen verden. Det var skikkelig trøkk på disse 3 turene, spesielt de 2 første. Tror faktisk det er første gang jeg har vært forsinka ut fra bussterminalen i Fredrikstad. Det er ikke uvanlig at man er forsinket når man kommer til bussterminalen i Sarpsborg etter å ha kjørt riksvei 111, men den forsinkelsen pleier man å innhente på riksvei 109 ned til Fredrikstad igjen.

Når jeg tenker meg om, tror jeg forøvrig det er nesten 1,5 måned siden jeg kjørte Glommaringen sist. Det er nemlig ingen Glommaringen-kjøring når man kjører på Veum/Onsøy og Skjærhalden/Hvaler-planer. Glommaringen-turene ble som vanlig kjørt med en Volvo 8700 med internnummer #164, mens de første turene i dag ble kjørt med en Volvo-buss med internnummer #127. Dette er den ene av de to første bussene vi benyttet til Glommaringen. Jeg er ikke 100% sikker på årsmodell, men mener det er 1994 eller 1995. Bussen har nå passert 994.000 km og går til daglig fast på ruta Lundheim-Riisløkka. Men siden denne ruta ikke går på lørdager (og søndager) benyttes bussen til andre ruter. Siden jeg ikke har tatt noen bilder av denne bussen tidligere, benyttet jeg anledningen før jeg startet dagens skift, både i Brochsgate og inne på bussterminalen. Buss #136 kjørte jeg i går som reserve for #161.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/24/hektisk-pa-glommaringen-i-dag/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.