Hektisk mandag på jobb

Rett før kl 11:00 i dag fikk jeg vite hva jeg skal kjøre denne uka. Denne uka skal jeg kjøre en tjenesteuke på Veum-planen, som i hovedsak er ett og samme skift mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag skulle jeg egentlig kjøre ett skift med bare Gluppe-Kongsten-kjøring, en rute hvor man forøvrig har ekstremt god tid, men Borg Buss ville gjerne bytte det skiftet ut med ett annet. Det skiftet jeg skal kjøre har jeg kjørt ganske mange ganger tidligere, ett skift med en masse kjøring til Engelsviken-Skjæløy og Saltnes-Tomb. På lørdag kjører jeg også ett Veum-skift. Mandag, tirsdag, torsdag og fredager starter jeg kl 13:00 og er ferdig kl 19:30. Onsdag starter jeg kl 10:35 og er ferdig kl 18:15. Lørdag er den eneste dagen jeg må stå opp tidlig, da begynner jeg kl 08:08 og er ferdig kl 15:15.

Mesteparten av kjøringa på Veum-planen går ut på å kjøre en tur til Veum-Oredalen, så en tur til Øyenkilen-Vikane og til slutt en tur til Gressvik-Åle. Disse 3 rutene rullerer, og i dag har jeg kjørt 2 runder med disse 3 rutene. På lørdag er Gressvik-Åle skiftet ut med Begby-Moen, da Gressvik-Åle ikke kjøres på lørdager. Skiftet idag er kjent for å være ett ganske hektisk skift, både fordi Veum-Oredalen og Øyenkilen-Vikane er ganske trange på tiden i seg selv, men når man i tillegg får alle skoleelevene som skal hjem fra skolen, blir det både trangt på bussen og på tiden. 15:00-avgangen med Øyenkilen-Vikane er nok den værste av disse turene. Den var både smekk full og innen jeg var på Øyenkilen var jeg nesten 10 minutter forsinket. Men siden nettopp denne turen ikke returnerer samme vei som vi kjører ut til Fjeldbergtoppen, men derimot kjører over Mossik tilbake til Fredrikstad, blir eventuelle forsinkelser fort rettet opp. Jeg har ihvertfall aldri opplevd å ikke være i rute igjen til neste avgang som er kl 16:20 til Gressvik-Åle.

Det var faktisk såpass hektisk at jeg knapt nok hadde tid til å få tatt ett par bilder av den gamle Glommaring-Mercedes’en med internnummer #351 som opprinnelig kommer fra Sarpsborg-avdelingen av Borg Buss. Dette er «søstra» til #352 som jeg har tatt bilder av tidligere. Når jeg omsider hadde litt tid til overs, var det såpass dårlig lys ute at det var nyttesløst å ta bilder. Jeg får heller prøve å få sneket meg til noen flere bilder senere i uka! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/12/hektisk-mandag-pa-jobb/

2 kommentarer

  • Åsmund12 mars, 2007 kl 22:26

  Jeg så du farta rundt med 351 idag ja, he he.

  • kak12 mars, 2007 kl 22:36
   Forfatter

  Hehe, kommer til å kjøre #351 tirsdag, torsdag og fredag også. Lørdag tror jeg muligens det blir #352. På onsdag blir det garantert #157.

  Etter å ha kjørt 3 uker på Hvaler er jeg tilbake og kjører andre ruter igjen. Det var egentlig meningen at jeg skulle kjøre på Hvaler denne uka også, men han jeg skulle kjøre for denne uka kom vist tilbake på jobb igjen etter å ha vært sjuk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.