Rolig søndag på jobb

Det er tydligvis en sjåfør som har blitt syk i helga, siden Borg Buss ringte meg i går ettermiddag og lurte på om jeg kunne kjøre idag søndag. Siden jeg ikke hadde noen planer for søndag, var ikke det noe problem. Jeg hadde også på forhånd sagt ifra at det bare var å ringe hvis det skulle være behov. Skiftet jeg har kjørt idag tilhører Skjærhalden-planen, men ikke med en eneste tur til Skjærhalden. Dagen starter med en tur til Lisleby, så en tur med Gluppe-Kongsten før jeg går over til å kjøre 3 turer med Veum-Oredalen-Kongsten. Jeg påbegynner en fjerde tur også, men den kjøres bare til sentrum, der står en ny buss og venter.

Etter lunsj var det noen turer med Lisleby, en tur til Gluppe og en siste tur til Begby-Moen. Det har i grunn vært ganske stille og rolig idag, ikke så mye trafikk og heller ikke så mange passasjerer. Det var dog det totalte kaos med parkerte biler på Kongsten idag, i sammenheng med «Gjør din bolig bedre»-messen i Kongstenhallen. Jeg hadde kanskje trodd at denne messen ville gi litt ekstra trafikk på bussen fra sentrum til Kongsten, men det merket jeg ikke noe til. De aller fleste kjørte tydligvis bil til messen.

Bussen med internnummer #157 som jeg har kjørt idag, har jeg kjørt mange ganger tidligere, men dette er første gang etter at jeg kjøpte mitt Nikon Coolpix S9 «lommekamera». Muligheten for å «knipse» noen bilder i ledige øyeblikk er mye større nå enn før. I tillegg til at Nikon Coolpix S9-kameraet tar mye bedre bilder enn kameraet på min mobil Nokia 6125. Derfor benyttet jeg idag anledningen til å ta en del bilder av buss #157, både eksteriør og interiør:

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/11/rolig-sondag-pa-jobb/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.