En rolig avslutning på en lang dag

Etter et verdig farvel med mormor i Leie gravlunds kapell i dag og den nærmeste familien på kaffe på Røde korshuset etterpå, var det utrolig deilig å komme hjem og få av seg dressen og få på seg en shorts og t-trøya. Jeg hadde behov for å komme meg litt «bort», men var også litt sulten. Så da tok jeg meg en ny tur innom Tui Wok i Sarpsborg for å spise thaimat. I dag valgte jeg meny nummer 4 som er «And i ingefærsaus og grønnsaker». På denne retten hadde man ikke mulighet til å velge medium eller hot, men jeg spurte like godt om de kunne lage den hot for meg. Og det var den også faktisk. Tror muligens jeg lar være å spørre om å få den hot neste gang.

Men det smakte veldig godt i dag også. Men jeg må nok innrømme at jeg likte meny nummer 8 og 19 bedre enn nummer 4. Men sånn er det jo, man kan ikke forvente å overgå den ene retten etter den andre hele tiden. Men jeg tror jeg skal prøve å bestille meny nummer 4 en gang senere, men da ikke be om å få den hot. Jeg syntes ikke at meny nummer 8 og 19 var så hot som den jeg fikk i dag, men det kan bare være en tilfeldighet også. Men jeg er veldig glad for at jeg i forrige uke tok turen innom Tui Wok for aller første gang! Merkelig at at det skjedde først forrige uke, når de har eksistert siden desember 2001. Men tilfeldighetene rår. Jeg kommer garantert tilbake ihvertfall! Det er mye igjen på menyen som jeg ikke har prøvd enda! I tillegg til at jeg garantert kommer til å bestille meny nummer 8 og 19 flere ganger!

Når jeg dro ut hadde jeg også tatt med meg «manneveska» mi med hodetelefonene, iPod’en min og kompaktkameraet. Så da hadde jeg i grunn tenkt å stikke en tur oppom Greåker fort og høre på musikk. Jeg er veldig glad i å sette meg der oppe i sola og slappe av med musikk på ørene! I tillegg pleier jeg å ta en del bilder, så jeg har alltid med meg en del bilder når jeg kommer hjem derfra. I tillegg blir det ofte til at jeg sender litt meldinger på telefonen, ofte til at jeg mer eller mindre går tom for strøm. Nå skal det forsåvidt ikke så mye til for at jeg går tom for strøm på min gamle HTC Desire HD riktignok. Men det er nok både en kombinasjon av at batteriet blir dårligere med tiden og det faktum at jeg bruker mobilen mye mer nå enn før. Men det er kanskje ikke så rart når man har fri bruk av minutter, sms og mms for 199 kroner i måneden? Jeg er ikke en gang i nærheten av å klare å bruke opp det som er satt som en teoretisk grense for abonnementet mitt. Jeg har 99.999 minutter/sms/mms. Og det er jo faktisk bare 44.640 minutter i løpet av en måned.

I motsetning til sist jeg var oppe på Greåker fort, så var jeg nesten helt alene i dag. Det kom en mot slutten som satt seg helt ute på «tuppen» av geværgalleriet og titta utover. Uansett er det utrolig behagelig å sette seg i sola oppe på Greåker fort og bare koble helt ut. Høre på musikk med iPod’en og Denon AH-D321 hodetelefonene mine og ta litt bilder nå og da. Det er en utrolig fin utsikt der oppe og man får ofte utrolig fine bilder av solnedgangen! Og iløpet av de to timene jeg var der oppe, så endret himmelen, skyene, sola og fargespillet på himmelen seg ganske mange ganger. Utsikten er rett og slett i endring hele tiden. Så i utgangspunktet kan man få mer eller mindre forskjellige bilder hele tiden. Jeg har ikke fått sett på bildene enda, men det kommer nok til å bli lagt til en del bilder til dette innlegget regner jeg med. Jeg har primært tatt bildene med kompaktkameraet mitt, men også noen er tatt med mobiltelefonen. Bildene fra Tui Wok er tatt med mobiltelefonen.

                                      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/08/15/en-rolig-avslutning-pa-en-lang-dag/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.