Stille og rolig dag i Fuengirola

I dag har jeg i grunn tatt det ganske stille og rolig. Innlegget fra lørdagen har som sagt blitt skrevet i dag og jeg har tatt det ganske rolig på hotellet. Jeg har sittet og pratet med venner og familie og hatt det ganske hyggelig i grunn. Men jeg måtte jo ut for å spise og kose meg litt i kveld også. Litte oppfinnsomt kanskje, men jeg tok en tur innom Restaurant Bahia (ikke Heia som jeg innbilte meg her om dagen) i kveld. Sist spiste jeg entrecote med peppersaus, i dag valgte jeg kalvefilet med peppersaus. Tilbehøret var det samme som sist, (store) chips med grønnsaker og hvitløksbrød til. Det var litt flere i restauranten i dag, så innen jeg fikk maten hadde jeg nesten drukket opp halvliteren jeg hadde bestilt.

Jeg bestilte derfor en til når maten kom. Maten smakte fortreffelig, enda bedre enn forrige gang! Kalvefileten smeltet rett og slett på tunga. Makan til mørt og godt kjøtt er det lenge siden jeg har smakt! Det var rett og slett ett nydelig måltid! Jeg bestilte selvfølgelig kjøttet medium, slik at det var litt rosa i midten. Det er slik det skal være, spør du meg! Jeg ble naturlig nok sittende litt lenger i dag med to halvlitre med øl, og koste meg med det. Jeg hadde et eldre ektepar ved siden av meg som hadde bestilt en eller annen fiskerett. Aner ikke hva som var galt, men etter en stund endte servitøren med å ta hennes rett tilbake til kjøkkenet. Regner med at de måtte lage den på nytt igjen. Det var et eller annet med fisken som hu klaget på. Mannen derimot virket fornøyd.

Måltidet og de to halvliterne kostet i dag 203 kroner, men jeg ga selvfølgelig litt driks i tillegg. Forholdsvis mye i dag, siden jeg var litt «gjerrig» sist jeg var innom. Men det var ene og alene fordi jeg hadde dårlig med veksel. Men i dag var det mye lettere å gi litt driks. Håper servitøren fikk ett litt bedre inntrykk av meg i dag da, og ikke bare husker meg «som den gjerrige jævelen». Betjeningen er veldig hyggelig og takket for besøket når jeg forlot restauranten. I motsetning til sist hadde jeg også klart å notere ned navnet og tok i tillegg et bilde som jeg kunne bruke her i bloggen!

Men jeg kom ikke langt opp i gata før jeg stoppa på en cafe/bar og bestilte meg en øl. Aner ikke hva slags øl jeg fikk servert, men det var vanlig «pils» ihverfall. De tok 3 euro for en halvliter. Nede på Restaurant Bahia tok de faktisk «bare» 2,80 euro. Kanskje litt merkelig at en restaurant tar mindre enn en cafe/bar? Ikke vet jeg, men det er jo uansett nyanseforskjeller vi snakker om. Men jeg er fortsatt veldig imponert over at de bare tok 3,35 euro for Guinness på Pogs i går! Men jeg satt uansett ute og koste meg med halvliteren jeg hadde bestilt! Ikke så mye menneskeliv i disse smågatene her i Los Boliches, men litt folk kom det jo forbi innimellom. Spansk, tysk og svensk var det jeg noterte.

På vei «hjem» til hotellet benyttet jeg anledningen til å ta en tur oppom togstasjonen «i lufta» som jeg viste bilde av tidligere her om dagen. Nettopp for å finne ut hvor ofte togene gikk til Torremolinos og Malaga som er to nærliggende byer til Fuengirola. Det var i grunn ikke så fryktelig viktig når første tog gikk, for det var i 6 eller 6.30-tiden, men det gikk ihvertfall to ganger  i timen, hver hele og halve time. Los Boliches som er bydelen her hvor jeg bor er første stopp etter at toget har gått fra Fuengirola. Det ankommer Los Boliches omlag 2 minutter etter at det har gått fra Fuengirola. Reisen til Malaga tok omlag en halvtime og koster ikke mer enn 3 euro. Hvor lang turen til Torremolinos var sjekket jeg ikke men det kostet bare 1,65 euro. Så da har jeg mulignes planene klare for mandag og tirsdag! Malaga er ihvertfall første naboby jeg skal ta en tur til, så får vi se om det blir Torremolinos eller noe annet på tirsdagen.

Resten av kvelden kommer jeg til å tilbringe her på hotellet, sitter og pusler med litt bilder, skriver dette innlegget, hører på «Rød» med Kent og sitter og prater med venner på msn. I grunn en ganske vanlig «kveld», uavhengig om jeg er hjemme i Sarpsborg eller her i Fuengirola. Siden jeg ikke skulle gå så veldig mye i dag, brukte jeg mine røde bringebærfargede Converse All Star med rosa på «innsiden» og detaljer. Den røde hettegenseren jeg brukte i går var også med, jeg har blitt utrolig glad i rødt, som dere kanskje har skjønt. I morgen starter en ny uke med blanke ark og tegnestifter til! Jeg har to hele dager igjen her nede i Fuengirola. På onsdag starter jeg reisen hjem til Norge igjen. Ikke særlig kult å høre hvor kaldt det er hjemme om dagen, men ifølge yr skal det blir mildere mot helgen!

     

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/02/20/stille-og-rolig-dag-i-fuengirola/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.