Stille og rolig på bussen i skolens sommerferie

Man merker veldig godt at det er sommerferie om dagen, det er rimelig dødt med trafikk på bussen i forhold til ellers i året. Selv på det skiftet jeg kjører i dag (og tirsdag/onsdag) har det vært labert med passasjerer. Dette er normalt ett skift hvor det er ganske mye trafikk, spesielt de 4 turene til Gressvik-Vikerkilen. 13:45-turen blir vanligvis smekk full med skoleelever fra Gressvik Ungdomsskole. Derfor er det lagt inn ekstra god tid på denne turen, man dropper også å kjøre innom Rød på vei tilbake fra Vikerkilen.

Men siden det var dårlig med skoleelever og passasjerer generelt sett, ble det til at jeg måtte stå og vente på mellomtidene mine både på Gressvik Mega og på Ålestranda på vei tilbake igjen. Det er noe man normalt sett aldri opplever på denne turen. Nå er det bare 3 uker igjen med «sommerplan», så er vi nok i full sving med normalt trøkk på bussen igjen! I mellomtiden får man kose seg med at det er litt stille og rolig! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/07/30/stille-og-rolig-pa-bussen-i-skolens-sommerferie/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.