Nye Volvo 9700 i Fredrikstad

Det er ikke første gangen jeg ser en ny Volvo 9700 i Fredrikstad, men det er første gang jeg har hatt anledning til å ta bilder av den. Om det er akkurat denne, eller om det er en av de andre Volvo 9700 demo-bussene vet jeg ikke, men jeg har sett en tilsvarende buss her i Fredrikstad tidligere. Den gangen var det dog ikke reklame for «Orkla Reiser» og «Grandes Turbusser» på den. Mulig de har den til låns eller at de har kjøpt den. Isåfall synes jeg kanskje det er litt merkelig at de ikke har dekorert den med egne farger.

Det er ikke så altfor lenge siden jeg så en av de nye Volvo 9700 til Fjord1 også, men den hadde jeg ikke anledning til å ta bilder av. Det de aller fleste legger merke til med nye Volvo 9700 er at den har fått en grill slik som personbilene til Volvo har. Såvidt jeg har fått med meg er det ingen av busselskapene som opererer i distriktet som har kjøpt den nye Volvo 9700 enda, men det vil nok dukke opp før eller siden. På ruter som f.eks Flybussekspressen, Oslofjordekspressen og Timesekspressen. Disse to bildene ble tatt rett over kl 6 i morges, ut igjennom sidevinduet på bussen:

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/07/31/nye-volvo-9700-i-fredrikstad/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Arild Kristiansen31 juli, 2007 kl 22:15

  Ja hei,jeg har tittet på dem tidligere i kveld og jeg må si di er drit spreke.Sikkert også en nytelse å være så heldig å sitte bak rattet.

  • kak2 august, 2007 kl 23:11
   Forfatter

  Det tviler jeg ikke på. Det tar nok sin tid før jeg får gleden av å «ratte» en slik. Har kjørt forrige generasjon av Volvo 9700 en liten tur fra bussterminalen i Fredrikstad og over til garasjen. Buss #20 hos Oslofjordekspressen. Var ikke dum den heller! 😉

  • Magna6 mai, 2009 kl 10:15

  Hvor stor motor er det i volvo 9700??

  • Robert Nordli6 mai, 2009 kl 23:06

  De fleste Volvoen idag blir leverte med en 12 liters midtmotor, altså B12M, men man har også B9R og B12R men de er mer sjeldne.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.