Gamlebyen i Fredrikstad

Jeg har i dag vært på en ny tur til Gamlebyen i Fredrikstad, eller Gamle Fredrikstad som poststedet heter. Jeg har vært mange ganger i Gamlebyen og tatt litt bilder nå og da. Men dagens runde er vel den største jeg har hatt hittil. Men det er fortsatt en masse å ta bilder av i Gamlebyen. Motivene endrer seg i Gamlebyen som alle andre steder med årstidene, vær og vind. Og ikke minst hva man er på utkikk etter, hvilke brennvidder (objektiver) man bruker osv. I dag brukte jeg kun ett objektiv, primært på 18 mm. Det overrasker meg egentlig litt at jeg ikke brukte 10-24 mm objektivet også, men var vel kanskje litt lat når det kom til objektivbytte i dag. Men jeg skal garantert tilbake til Gamlebyen og ta flere bilder. Jeg hadde forøvrig med meg skrittelleren i dag, og det ble ikke mindre enn 5.068 skritt på denne forholdsvis lille turen.

Søndag formiddag er dog ikke det beste tidspunktet for å få bilder av Gamlebyen uten mennesker!

                                                                                                                                                                                                                                                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/08/31/gamlebyen-i-fredrikstad/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.