Vår egen Golden Gate Bridge

Jeg startet litt senere i dag og fikk dermed anledningen til å fange dette magiske øyeblikket! Fredrikstadbrua gjort gyllen som vår egen Golden Bate Bridge av soloppgangen i morges! Jeg parkerer langs glommastien på jobben og har den samme utsikten mot Fredrikstadbrua hver eneste dag, og det er derfor jeg ofte tar bilder av nettopp Fredrikstadbrua. Jeg tar ikke bilder av brua hver eneste dag selvfølgelig, men i dag var Fredrikstadbrua badet i en utrolig fin farge som gjorde at jeg stoppet opp med en gang og tok bilder både med mobilen og kompaktkameraet. Bare i løpet av den korte stunden jeg brukte på å ta bilder med mobilen og kameraet, ble effekten svakere og forsvant. Så her var det virkelig snakk om å være på rett plass til rett tid!

 

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/08/28/var-egen-golden-gate-bridge/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.