Hektiske dager

Det er vel første gang siden jeg virkelig begynte å skrive her i bloggen igjen i juli at det har gått så mange dager uten en eneste oppdateringer. Hvis man ser bort fra mine daglige oppdateringer på Twitter da! Nå har jeg faktisk ikke skrevet noe siden bilen til Anders ble lagt ut for salg på tirsdag. Og det har sin naturlige forklaring. I tillegg til at det har gått med en del tid til telefoner, epost og sms etter at annonsen ble godkjent og var søkbar fra onsdag, har jeg også kjørt ganske mange timer overtid. I løpet av torsdag kjørte jeg faktisk dobbelt så mange timer overtid som hittil i år. Men nå er det helg og det er litt mer tid å bruke på andre ting også. Bilen er fortsatt ikke solgt, men jeg er optimistisk og regner med at bilen blir solgt i løpet av kort tid!

Allerede på onsdag hadde jeg to stykk her hjemme for å se på bilen, de virket faktisk ganske interessert etter å ha kjørt fra Moss. De ville selvfølgelig at jeg skulle starte opp bilen og med flatt batteri må jeg bruke startkabler slik som i sommer. De hang i garasjen når jeg startet opp bilen i sommer, men nå var de ikke å finne noe sted. Jeg aner rett og slett ikke hvor de har tatt veien. Jeg lette overalt, men det var ingen startkabler å oppdrive noe sted. De to potensielle kjøperne av bilen ble nok ikke videre imponert over dette og dro derfor tilbake til Moss igjen. Med beskjed om at jeg kunne ringe dem når jeg fikk startet opp bilen neste gang. Etter å ha bannet noen ganger for meg selv dro jeg rett til Biltema for å kjøpe meg nye startkabler. Når jeg kom hjem startet bilen opp lett som ingenting og går slik som den skal! Hadde jeg bare kunnet fått startet den opp når de to var og så på bilen, hadde den kanskje vært solgt allerede. Men jeg har ihvertfall ringt til dem og sagt at startkabler har blitt kjøpt og bilen startet lett som ingenting. Det var mulig at han skulle komme en tur innom i dag, så vi får se etterhvert.

Torsdag gikk vel bare bort til jobben, jeg hadde ett veldig kort skift mellom 5.30 og 8.55, men jeg hadde på forhånd sagt at jeg var tilgjengelig for ekstra kjøring hvis det var behov for det. Og det kan man vel trygt si at det var behov for. Jeg var ikke ferdig på jobb før kl 19.50 denne dagen. I tillegg til at jeg hjelper BorgBuss når det er krise, gjør det jo ikke akkurat noe å få litt ekstra kroner i kassa heller. På torsdag kjørte jeg forøvrig Veum- og Øyenkilen-Vikane-ruta for første gang på over 2 år! Disse to rutene er blant de ytterst få rutene som vi ikke har på Hvaler Diverse. Det var hyggelig å kjøre disse rutene igjen også, i tillegg kjørte jeg Saltnes-Tomb et par ganger og Engelsviken-Skjæløy. Når jeg kom hjem var det vel mer eller mindre bare å spise litt og komme seg i seng igjen. Fredag begynte jeg ikke før 6.50 og kunen sove til kl 5.30. Men gjett hvem som våknet kl 4.10 og sleit med å sovne igjen? Når jeg omsider fikk sovna, var det mindre enn en halvtime til vekkerklokka ringte, og gjett hvem som var trøttere enn trøttest?

Fredagen kjørte jeg bare mitt oppsatte skift og var derfor ferdig kl 15.30, utrolig deilig å være tidlig ferdig til helgen! Men hver eneste dag denne uka har det vært flere telefoner hver dag og ikke minst eposter som har ventet på meg når jeg har kommet hjem! Ingen av epostene har resultert i noe stort, jeg har selvfølgelig svart på dem alle og svart på de spørsmålene som har kommet, men ikke noe resultater der altså. Det var også snakk om at det skulle komme en innom for å se på bilen på fredag, men jeg fikk en sms om at vedkommende ikke kom allikevel. Jeg satt ihvertfall pris på å få beskjed om at det ikke ble noe, så slapp jeg å sitte og vente. I går kveld var jeg en tur på Obs for å kjøpe Lambi toalettpapir på tilbud, i tillegg ble det noen blu-ray-filmer som de hadde til 79 kroner stykket. Det er faktisk første gang jeg har sett en «rotekasse» med blu-ray-filmer! På vei hjem dro jeg en tur innom mamma og pappa som hadde onkelbarna mine på overnattingsbesøk. Det ble taco sammen med dem og litt tv-titting etter at de hadde gått og lagt seg.

I dag startet jeg dagen med å få en telefon fra en som ville se på bilen med en gang jeg fikk opp øynene. Han hadde ringt meg tidligere i uka, så det var en som har vært i kontakt med meg et par ganger allerede. Alle er selvfølgelig interessert i å gi så lite som mulig, mens selger selvfølgelig vil ha så mye som mulig. Så da blir det jo alltid litt diskusjon på pris. Men siden bilen ikke har skilter er det ikke mulig å få kjørt bilen herfra uten at man har skaffet prøveskilter først. Det ble derfor ingen handel i dag, men det kan se ut som vi kan bli enige om et eller annet, men vi får fortsette på mandag. I mellomtiden er det bare å komme og legge inn bud på bilen. Bilen går til høystbydende som dukker opp med kontanter i hånda!

I dag skal jeg til en god kompis sammen med to andre gode kompiser. Det skal bli hyggelig! Det blir god mat og hyggelig stemning regner jeg med! Jeg har også blitt spurt om å ta med de to Qube-spillene mine, for det syntes vi var utrolig gøy å spille her sist! I går var jeg som sagt en tur på Obs, og der fant jeg jaggu to spill til som jeg syntes virket interessante. GENI Pocket er en 12×12 cm boks med 450 spørsmål som man kan ta med seg på reise eller lignende. Det finnes ganske mange temaer, men jeg valgte å kjøpe «Historie» og «Underholdning». Regner med at det kommer til å bli en hyggelig kveld i godt selskap!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/10/24/hektiske-dager/

3 kommentarer

  • Robban24 oktober, 2009 kl 13:25

  Gleder meg vennen, det blir nok som alltid en hyggelig kveld 🙂

  Har tro på at du får solgt bilen, det er jo faktisk en flott liten bil. Billig i drift også vel?

  • kak25 oktober, 2009 kl 03:49
   Forfatter

  Det ble en veldig hyggelig kveld og natt, Robban! 🙂

  Hyggelig selskap, god mat og ikke minst morsomme runder med Geni Pocket «Underholdning» og «Historie». Jeg rett og slett suger i historie, spesielt når det blir så vanskelige spørsmål som det var i dette spillet. Men jeg er egentlig litt fornøyd med å ha blitt nummer 3 av 4. Underholdningsrunden derimot vant jeg! 🙂

  • Robban26 oktober, 2009 kl 09:31

  ja det var en veldig hyggelig kveld. selv om jeg sleit med ryggen hele dagen. var faktisk ikke bra i ryggen før i går ettermiddag.

  men ja, det var kjempekoselig. husker ikke hvilke plasser jeg fikk. Vet jeg kom sist i historie, og det hadde jeg forventet. suger i historie så lenge det ikke handler om historie fra år 2000 og til idag 😉

  Men underholdning er moro moro 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.