Bilen til Anders har blitt lagt ut for salg

Det har gått over 1 år og 3 måneder siden Anders døde og nå er det på tide å selge bilen hans. Den ble avskiltet i desember i fjor for å slippe å måtte betale årsavgift for en bil jeg ikke bruker. Jeg innrømmer mer enn gjerne at jeg har vært helt «handlingslammet» når det gjelder å selge bilen til Anders. Men nå har jeg tatt til vett og bare innsett at den ikke kan stå en vinter til uten å bli brukt. Den blir ikke akkurat mer verdt av å stå vinter etter vinter uten å bli brukt. Derfor er det bedre at bilen selges til noen som vil bruke den og ha glede av bilen som Anders var så glad i. Etter å ha klart oss med bare en bil i neste to år, var det høyst på tide å skaffe oss en bil til.

Det er grenser for hvor lenge man orker å hente, bringe og kjøre hit og dit for at begge skal komme seg på jobb. På det værste måtte jeg kjøres ut til Vesterøy om morgenen og Anders kjøre videre til sin egen jobb i Halden. Når jeg begynte seint måtte jeg ta buss til jobb på Vesterøy og brukte 2,5 timer for å komme meg på jobb. Sånt går man rett og slett lei av etterhvert. Derfor ble en ’97 Skoda Felicia 1.6 GLX kjøpt inn som skulle være Anders sin bil. Han hadde også kjøpt ny radio/mp3-spiller og bytta ut høttalerne foran og montert nye 6×9″ høyttalere i hattehylla, slik at han skulle få godlyd i bilen sin. Selv om han var utrolig glad i den nye blå bilen sin, var det ikke mer enn en måned han fikk glede av den før han døde. Men i dag har jeg vasket bilen og tatt noen bilder for å legge den ut for salg på finn.no. Annonsen avventer forsatt kontroll hos Finn.no og er derfor ikke søkbar. Men dere kan se annonsen her! Noen som vil kjøpe bilen?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/10/20/bilen-til-anders-har-blitt-lagt-ut-for-salg/

5 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • mats20 oktober, 2009 kl 20:53

  god anonnse kompis, håper du får solgt den kjapt til en god pris:)

  • kak20 oktober, 2009 kl 21:09
   Forfatter

  Takk for det, Mats!

  Håper på et hurtig salg til en god pris jeg også! 🙂

  • Joakim20 oktober, 2009 kl 21:53

  Så ut som en grei bil det, den går nok fort skal du se.

  • kak24 oktober, 2009 kl 11:42
   Forfatter

  Det har vært ganske mange telefoner og mail fra folk som er interessert i å høre om bilen, men interessen blir ganske lunken når de får vite at bilen står uten skilter og skulle ha vært EU-godkjent i februar i år. Men jeg er optimist og håper at bilen blir solgt snart! 🙂

  • kak28 oktober, 2009 kl 17:20
   Forfatter

  I ettermiddag har bilen til Anders fått en ny stolt eier! Bilen ble solgt til en ung mann fra Sarpsborg! Satser på at den nye eieren blir like glad i bilen som Anders var! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.