Anders sin siste modellbil

Kvelden før Anders døde fikk han en telefon fra P & A Import som endelig hadde fått inn Norev sin dealer edition Audi A4 Cabriolet som han hadde bestilt 4 måneder tidligere. Anders hadde vel egentlig bare gitt opp hele modellbilen og regnet ikke med å se noe til den. Men så ringer plutselig telefonen med beskjed om at den hadde kommet på lager. Anders avtaler å overføre pengene for modellbilen og bilen skal sendes avgårde noen dager senere. Men, Anders fikk som sagt aldri sett denne modellbilen. Anders døde natt til 17. juli 2008 og modellbilen dukket ikke opp på postkontoret før 22. juli 2008. Jeg hentet selvfølgelig pakka på posten, men den har ligget i kontorstolen til Anders frem til i dag.

Jeg har hele denne uken hatt lyst til å åpne pakken og ta noen bilder for å legge ut her i bloggen, men det har både vært dårlig vær og dårlig med lys når jeg har kommet hjem fra jobb. Det så heller ikke særlig lyst ut når denne dagen startet. Men jaggu klarnet det opp og det ble knallvær allikevel. Jeg dro derfor hjem for å skifte, pakke ut modellbilen og ta med meg ett kamera ut til Tangen for å ta noen bilder. Men det blåste så fryktelig nede på Tangen at jeg valgte å droppe å ta bildene der. Men endte isteden opp på en krakk nede i båthavna i Trolldalen. Det er altså den dalen man kjører i på vei ned til Tangen. Jeg skal nok ta bedre bilder av denne modellbilen senere, det fortjener den virkelig. Men dette er altså bildene som ble tatt i dag av Anders sin siste modellbil, men han fikk altså ikke sett den selv:

                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/26/anders-sin-siste-modellbil/

3 kommentarer

  • Moder`n26 august, 2009 kl 22:17

  Heisan Ken.
  Godt at du fikk en anledning å pakke ut og ta bilder av Anders sin siste bestilte modellbil i dag .Og det ble jo slikt fint vær til den anledning .Flotte bilder der ute i Trolldalen ,og Anders ville vært kjempefornøyd med denne modellen Audi A4 Cabriolet .

  Klem fra mamma

  • kak26 august, 2009 kl 22:38
   Forfatter

  Jeg fant endelig tid, anledning og fikk nydelig vær til å få pakket ut modellbilen og tatt noen bilder av den! Ikke mine beste modellbilbilder sikkert, men deilig å endelig ha fått gjort det!

  Det er mange «små skritt» som gås for tiden, for å si det sånn.

  Har denne uka også formattert pc’en til Anders. Har tatt vare på masse bilder og andre ting og tang som jeg må gå igjennom en dag. Men har endelig fått meg til å formattere harddisken og installere Windows XP på nytt. Men jeg har valgt å beholde et par minner. PC’en heter fortsatt «anderspc» og jeg beholder hans siste skjermbakgrunn. Forøvrig ett modellbilbilde han selv har tatt! Har tenkt å gå igjennom bildene hans og vise frem noen av dem her i bloggen etterhvert!

  • Ragnar18 januar, 2010 kl 04:26

  Hallo Gutten!

  Kan ikke si jeg deler denne interessen for biler, har nok med den ute på plassen her om jeg ikke skal ha biler i hyllene mine.

  Det er godt og høre at du går noen skritt i rett retning,pass bare på at du ikke går for fort for da snubler du.

  Tenker ofte på deg, og har deg med i min bønn (selv om du ikke skjønner bæret av det heheh)

  Ta god vare på deg selv min venn

  gla i deg vet du.

  mvh Ragnar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.