Siste kveld i Fuengirola

Med tanke på tilstanden til høyrefoten mitt etter de siste dags strabaser her nede på solkysten i Spania, valgte jeg å ta det stille og rolig nå i kveld. Selv om det tross alt er min siste kveld i Fuengirola. Men med den heftige vannblemma jeg hadde fått rett bak tærne på høyrefoten min, var det nok det smarteste å gjøre. Det har i grunn vært kronglete nok å bevege seg det lille jeg har gjort med denne foten. Tenk om jeg skulle tatt en tur til Torremolinos i tillegg? Nei, det hadde nok ikke gått vil jeg tro. Det hadde mildt sagt blitt en amputert tur i det minste. Det er fortsatt problemer med internett på rommene her på Nuria Sol Apartments Hotel i Fuengirola. Så eneste alternativ er å gå ned i lobbyen og bruke deres nett. Men det er jo litt begrenset hvor lenge man gidder å sitte der nede.

Derfor sitter jeg på hotellrommet nå og skriver dette innlegget klart før jeg går ned. I dag har jeg i grunn bare slappet av, tatt livet helt med ro. Det tok ganske lang tid før jeg i det hele tatt beveget meg ut av hotellrommet i dag. Men jeg hadde bestemt meg for å gå en tur ut og spiste, og du gjettet hel rett. Jeg har vært på Restaurant Bahia i likhet med to ganger tidligere. Jeg liker stedet, betjeningen er hyggelig og maten er i tillegg god. I dag valgte jeg å bestille kalvefilet med roquerfortsaus. Hvis man ser bort fra roquerfortsausen var det akkurat det samme som jeg bestilte forrige gang. Men ville prøve noe annet enn peppersaus denne gangen. Jeg bestilte en stor øl og hvitløksbrød ved siden av selvfølgelig.

Øl’en og hvitløksbrødet mitt kom fort, men det var tydeligvis litt forvirrig rundt hva jeg egentlig hadde bestilt. Så jeg måtte bekrefte det en gang til, det var rett nr 54 kalvefilet med roquerfortsaus jeg hadde bestilt. Og pga dette så tok det nok unødvendig lang tid før jeg fikk maten min i dag, og det ble derfor bestilt en ekstra øl.Maten var idag også fortreffelig, kalvefileten var helt nydelig og man kan vel si at roquerfortsausen var litt annerledes enn hva jeg har vært vant til. Men jeg synes også den var god, ikke noen tvil om det! Men for å være ærlig så er nok peppersausen favoritten hvis jeg skulle velge.

Jeg hadde litt småpenger som jeg kunne tenke meg å bli kvitt, så de fikk rikelig med tips i dag. Noen synes kanskje det er en uting å tipse med masse småpenger, men det er penger det også, er det ikke? Jeg trodde først jeg hadde sørget for å ha 3 euro til overs for en halvliter øl på veien hjem. Men det viste seg at den ene euromynten var en 2-euro, ikke en euro. Så etter å ha koste meg med en halvliter til på vei hjem til hotellet har jeg en euro igjen etter oppholdet mitt her nede i Fuengirola. Nå er det jo ikke umulig at jeg kommer til å måtte kjøpe et eller annet i morgen også, men da er det jo mulig at jeg bruker kortet mitt. Jeg liker aldri å ha noe særlig mye penger i kontakter på meg, så jeg har hele tiden bare tatt ut 40 euro, og det holder jo til et par middager eller en helsikkens mange halvlitre med øl!

Tidligere i dag når jeg var en tur nede i lobbyen for å være litt på internett, var det en annen gjest som tydeligvis var litt oppgitt eller frustrert over at internett ikke fungerte på rommet hans. Han kom bort til meg og lurte på om internett fungerte for meg her nede, og det kunne jeg jo bekrefte. Han gikk derfor bort til resepsjonen og lurte på om de hadde en «hotspot» her nede i lobbyen. Det kunne damen bekrefte, det var bare å ta med seg den bærbare ned, så skulle han få lov til å surfe på internett. Han fikk passordet han trengte for å logge på, men klarte ikke å komme på allikevel. Han kom derfor bort til meg og lurte på om jeg kunne hjelpe han.

Jeg prøvde så godt jeg kunne, men når operativsystemet er på spansk ble det brått litt kronglete må jeg innrømme. Men etter litt knoting frem og tilbake, så spurte jeg om han hadde husket på å skrive passordet med store bokstaver? Nei, det hadde han ikke, han hadde skrevet det med små bokstaver. Vanligvis skriver man jo sånt med små bokstaver, ikke sant? Han prøvde derfor med store bokstaver og vips var han på internett han også. Han takket for hjelpen. Litt senere på kvelden så jeg han sittende utenfor «Cafe Copenhagen» som ligger vis a vis Restaurant Bahia, han gliste og hilste når jeg passerte. Som dere ser av bildene i dette innlegget, har jeg i kveld også kost meg med litt cappuccino is fra den lokale butikken! Utrolig god is!

Tilbake på hotellet lurte jeg litt på hva jeg skulle gjøre med vannblemma på høyrefoten min, den ble ikke akkurat noe bedre av seg selv så det ut til. Den ble egentlig bare større og større, hvitere og hvitere. I grunn en ganske jævlig vannblemme å ha med å gjøre. Det er ikke så ofte jeg får vannblemmer, så jeg husker aldri fra gang til gang hva jeg egentlig bør gjøre. Men innbiller meg å huske at det ikke er noe smart å ta av den døde huden med en gang, men derimot «punktere» den for å tappe den for vann. Punktert har den vært i flere dager, men den har stadig fylt seg opp med vann. Men å rive av den døde huden før jeg skal ut å gå, regner jeg ikke med var noe sjakktrekk. Men nå som jeg var tilbake på hotellet og ikke skulle gå noe særlig på en stund, ihvertfall ikke før i morgen, har jeg valgt å rive den av. Man må være litt forsiktig så man ikke river inn i det friske vevet, det ville ha gjort noe fryktelig vondt. Men jeg tror det har gått forholdsvis bra. Det er nok litt mer som kunne vært tatt bort, men jeg tør ikke å ta mer uten at jeg har ei saks tilgjengelig. Dette kan veldig fort gå galt, for å si det sånn. Det er kanskje ikke noe pent syn, men jeg tok et bilde slik at dere kunne se hvordan det ser ut. Hærlig, ikke sant?

Det er fortsatt noen timer igjen av kvelden, og jeg har ikke begynt pakkingen enda. Jeg må sjekke ut av rommet før kl 12.00 i morgen, men jeg blir ikke hentet av Viajes Urbis (transfer-firmaet) før kl 14.50, det vil si at jeg har nesten 3 timer å slå ihjel før jeg blir hentet. Og jeg blir hentet utenfor hotellet, så jeg bør ikke dra så veldig langt. Det er heller ikke noe særlig å drasse rundt på to kofferter i distriktet, er det vel? Så vi får se hva jeg gjør i morgen. Jeg kommer selvfølgelig til å spise før jeg sjekker ut av hotellet, og klarer meg sikkert til jeg kommer frem til flyplassen sånn ca kl 15.30. Flyet skal lette kl 17.50, så jeg har ganske god tid i morgen til å sjekke inn, levere bagasjen, gå igjennom sikkerhetskontrollen og det hele. Jeg får meg nok også en matbit før jeg går ombord i flyet. Hjemme i Norge er jeg nok ikke før nærmere kl 22.00 i morgen kveld. Heldigvis på Moss lufthavn Rygge, så det er ikke så langt hjem til Greåker! Jeg kan vel ikke akkurat si at jeg gleder meg til å komme hjem til kulda i Norge, men såvidt jeg har fått med meg er det meldt mildere vær fremover. Men samtidig skal det bli deilig å komme hjem til det vante, til min egen deilige seng og ikke minst ha mulighet til å omgås venner og familie face2face igjen!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/02/22/siste-kveld-i-fuengirola/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.