Ekstrakjøring torsdag kveld

Det var tydligvis flere som hadde blitt syke i dag, fordi trafikkavdelingen hadde problemer med å dekke opp alle de «ledige» skiftene i kveld. Jeg endte opp med å kjøre ett kveldsskift på Onsøy syd planen. Skiftet er Veum-Oredalen-Kongsten-kjøring hele kvelden. Skiftet starter med å avløse Gluppe-Kongsten-bussen på Østsiden kl 17:45, bussen skiltes om til Veum-Oredalen-Kongsten og det kjøres bare denne ruta resten av kvelden. Avgang fra Kongsten var kl 18, 19, 20, 21 og 22. Jeg har kjørt Veum-ruta som går hjem hvor jeg bor mang en gang, men det er første gang jeg kjører kveldsskiftet. Jeg har hatt samme type kjøring, det vil si Veum-Oredalen og så til Kongsten istedenfor jernbanen, men det har vært de første turene på søndag.

Siden jeg startet kl 5:35 i morges og var ferdig kl 10:45, var det ikke dumt å ta seg en times blund før jeg startet på kveldsskiftet. Det var i grunn ikke så forferdelig mye passasjerer på bussen i kveld, men det var jevnt og trutt med litt passasjerer. Det var derfor ingen problemer med å holde ruta og jeg hadde tid til overs både på Veum, i Sandbækveien og på Kongsten. Hadde det ikke vært for at tidligskiftet mitt allerede hadde blitt byttet ut med ett skift som starter kl 9:50, hadde det ikke vært forsvarlig å ta på seg kveldsskiftet i kveld. Jeg hadde nok heller aldri blitt spurt. I dag har jeg forøvrig også fått ukeplanen for neste uke, og jeg fortsetter å kjøre på Skjærhalden-planen. Neste uke jobber jeg tidlig mandag, onsdag og torsdag. Tirsdag har jeg fri, fredag, lørdag og søndag jobber jeg kvelden. På lørdag er det i tillegg nattbuss.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/06/08/ekstrakjoring-torsdag-kveld/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.