Sesong 4 av LOST starter torsdag

I begynnelsen av desember skrev jeg at sesong 4 av LOST starter igjen 4. februar 2008. Det er ikke helt korrekt, siden det nå viser seg at sesong 4 av LOST starter opp igjen allerede førstkommende torsdag den 31. januar! Det vil si at LOST skal sendes på torsdager i USA denne gangen, mot onsdager tidligere. Norske tv-seere får derimot ikke noe gjensyn med LOST før onsdag 27. februar!

Jeg kommer garantert til å følge LOST-sendingene i USA denne gangen også, da slipper jeg å binde meg opp til å se det på en fast dag. I tillegg får jeg se episodene en måned tidligere enn de som velger å se LOST på TVNorge! Men man skal ikke se bort fra at det blir ett lengre avbrekk i sendeskjemaet i USA enn på TVNorge. Det er nemlig bare 8 av de 16 LOST-episodene som er ferdiglaget. Resten av episodene har blitt forsinket pga streiken blant manusforfattere i USA. Men det får gå, jeg benker meg foran tv’en til helga med første episode av sesong 4!

Noen avklaring på hele mysteriet får vi dog ikke i sesong 4, siden det er planlagt både en sesong 5 og 6 i tillegg til denne sesongen. Avslutningen skal vistnok sendes i mai 2010. I den første episoden av sesong 4 er de strandede flypassasjerene bare timer fra å bli reddet, men mens de venter viser det seg at deres potensielle redningsmenn kan være enda en fiende!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/01/28/sesong-4-av-lost-starter-torsdag/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.