LOST i gang igjen

Sesong 3 av LOST er omsider i gang igjen etter å hatt en pause siden 8. november i fjor. Må innrømme at dette er en litt lengre pause enn hva som er ønskelig. Egentlig ønsker jeg ikke å ha noen opphold i det hele tatt, men en uke eller to kan man jo alltids leve med, men 3 måneder? Uansett, onsdag ble episode 7 av sesong 3 av LOST omsider sendt på amerikansk fjernsyn. TV Norge sendte episode 4 på onsdag, og ligger derfor ikke mer enn 3 uker bak USA. Episode 7 fortsatte naturlig nok der episode 6 slapp, og vi fikk en kjapp men effektiv oppsummering på hva som skjedde på tampen av episode 6. Det var derfor ingen vits å se de første 6 episodene på nytt. Det skjedde forsåvidt litt av hvert i denne episoden, men det er ikke av de tingene jeg ønsker skal skje. Jeg ønsker å få svar på hva, hvor og hvorfor.

Men jeg må nok belage meg på at dette kommer til å dra ut i det lengste. Produsenten bak LOST har nemlig bestemt seg for å lage ytterligere 2 sesonger, slik at det blir 5 sesonger av LOST før de er ferdig. Jeg er redd at mange kommer til å falle fra lenge før LOST er ferdig med siste episode av sesong 5. Forløpig er jeg på ett stadium hvor jeg egentlig ikke klarer å la være å se, men samtidig må jeg innrømme at det til tider kjeder meg litt. Det var riktignok en del løse tråder i siste episode av Invasion, men iløpet av den eneste produserte sesongen av Invasion var det action og masse som skjedde i hver eneste episode. Årsaken til de løse trådene er nok for å holde muligheten åpen for å ta opp tråden igjen, hvis det skulle være aktuelt å lage flere sesonger. Når det gjelder LOST kunne jeg vel i grunn tenke meg at de stoppet etter 3 sesonger. Ifølge epguides.com sendes LOST hver onsdag fremover og jeg håper ikke det blir noen flere pauser før sesong 3 er over.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/11/lost-i-gang-igjen/

2 kommentarer

  • Tonje3 februar, 2008 kl 17:35

  Vet dere når LOST begynner på igjen i 2008 ??

  • kak3 februar, 2008 kl 18:06
   Forfatter

  Jeg går ut ifra at du da sikter til sesong 4 som nettopp har startet i USA. Ifølge den informasjonen jeg har starter TV Norge med sesong 4 onsdag 27. februar! 🙂

  Les mer om sesongåpningen av sesong 4 av LOST her forresten!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.