Sesongavslutning av LOST denne uka

Jeg må si at sesong 3 har vært en utrolig mye bedre sesong enn hva jeg hadde forventet, spesielt på tanke på hvor utrolig kjedelig midtre del av sesong 2 var. Sist onsdag ble en episode kalt «Greatest Hits» sendt, jeg var redd dette ville være en oppsummering av hva som hadde skjedd hittil i sesong 3, men det var det heldigvis ikke. Det var derimot en «Greatest Hits» liste Charlie hadde laget over høydepunktene i livet hans til Claire. Uten at jeg vil utdype dette noe særlig mer, i tilfelle ikke alle har sett episode 21 av sesong 3.

I morgen sendes den doble sesongavslutningen på TV i USA, og denne episoden vil være tilgjengelig for nedlasting i morgen. Jeg kommer derfor garantert til å se dobbeltepisoden innen utgangen av denne uka. Disse to episodene (episode 22 og 23) heter «Through The Looking Glass 1 og 2». Jeg går ut ifra at Charlie kommer til å ha en veldig stor rolle i denne dobbeltepisoden. I kjent LOST-stil regner jeg med at det dukker opp en mengde spørsmål og sesongavslutningen kommer garantert til å avslutte med en masse løse tråder.

Siden det er snakk om 2 hele sesonger til av LOST, er det nok ikke så alt for mange spørsmål vi får svar på i sesongavslutningen. Spesielt ikke på tanke på at det stadig introduseres nye elementer, karakterer og ikke minst minnene til karaktene vi får ta del i. Siden sist jeg skrev ett innlegg om LOST, har jeg forøvrig kjøpt sesong 1 og 2 på DVD. Jeg klarte rett og slett ikke å la være når jeg ikke måtte ut med mer enn 229,- kroner sesongen. Da er det bare å vente på at sesong 3 også slippes på DVD.

Kjenner jeg meg rett venter jeg nok også til den kommer på tilbud. I år er det i grunn bare vært 2 serier jeg har fulgt med på, det har vært LOST og Ugly Betty. Ugly Bettey hadde sesongavslutning forrige uke, og jeg vet ikke når Ugly Betty er tilbake igjen. Det eneste jeg vet er at Ugly Betty kommer med en ny sesong! Men jeg kommer nok tidsnok til å få vite når både Ugly Betty og LOST er tilbake igjen med nye sesonger.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/22/sesongavslutning-av-lost-denne-uka/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.