Full uke denne uka også

Etter endt skift kl 10:45 i dag (jeg begynte 05:15) var jeg en tur innom Borg Buss og fikk ett skift i morgen og fredag også. I morgen skal jeg begynne kl 13:10 og er ferdig kl 21:50. På fredag blir det 05:45 til 15:00. Alle dager denne uka med unntak av torsdag er Lisleby/Moum-kjøring, mens på torsdag skal jeg kjøre ett Onsøy syd-skift. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde såpass mye Lisleby/Moum-kjøring i løpet av en uke. Som regel har jeg bare kjørt disse skiftene når jeg har tatt ett ekstra skift i helga. Men det skader ikke med litt forandring.

Men det er nok ikke til å stikke under en stol at jeg trives aller best på Hvaler. Det som er den største forskjellen på Lisleby/Moum og all annen kjøring, er at det er mindre bussbytte på de andre skiftplanene, i tillegg er det generelt sett lengre turer. Men jeg må nok innrømme at det hadde vært veldig ok å ha en fast skiftplan å forholde seg til, og slippe disse såkalte «glisne» ukeplanene. Som vikar er det klin umulig å planlegge noe som helst, man vet aldri fra uke til uke hvordan man jobber, og når jeg har disse såkalte «glisne ukene» er det ikke alltid jeg vet fra dag til dag heller. Jeg krysser fingrene for at den dagen kommer for meg også.

På torsdag får jeg også vite hva jeg skal kjøre neste uke. Om det blir noe kjøring i pinsehelga enda vet jeg heller ikke. Men det får jeg vel tidsnok vite. Som dere ser av bildene nedenfor, har jeg omsider fått tatt noen bilder av de to Glommaring-dekorerte bussene våre av typen Volvo 8700. Vi har også en Volvo 8500 med gassdrift med Glommaring-dekor, men den har jeg ikke fått tatt noen bilder av. Som regel når man kjører Glommaringen avløser man i spor 1 på bussterminalen og det er derfor sjeldent noe tid til overs til å få tatt noen bilder. Det er i tillegg ikke så veldig ofte jeg kjører Glommaringen. #162 fikk jeg tatt noen bilder av under dieselfyllingen på lørdag, mens #164 fikk jeg tatt noen bilder av når bussen tilfeldigvis var tom for passasjerer i Pellygata i Sarpsborg. Dette er noe som skjer uhyre sjeldent, og jeg måtte derfor benytte anledningen når den først bød seg.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/22/full-uke-denne-uka-ogsa/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.