Full WRC-sesong for Henning Solberg i 2007 og 2008

Det har idag blitt bekreftet at Henning Solberg har en sponsorpakke på tilsammen 50 millioner i boks for 2007 og 2008. Det betyr at Henning har mulighet til å kjøre alle 16 WRC-rundene i 2007 og 2008. Hvilket team han skal kjøre for er forløpig ikke offentliggjort. I år kjører han en Peugeot 307 driftet av Bozian Racing, mens det er Ford og Kronos (Citroen) som lokker mest. Det er utrolig gøy at det går riktig vei for Henning for tiden, både når det gjelder resultater og ikke minst sponsorer og at flere team er nå interessert i å ha han som fører.

Å ta steget opp fra å kjøre en «redusert» WRC-sesong til å kjøre en full sesong er utrolig stort! Når Henning har kjørt en full sesong ett år eller to, er det enda større sjanse for at ett fabrikksteam er interessert i å ha Henning som første- eller andrefører! For kort tid siden ryktes det at Malcolm Wilson (teamsjef hos Ford) vil ha Henning Solberg som Marcus Grönholms erstatter når han gir seg etter 2007-sesongen. Mer om dette på vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/08/full-wrc-sesong-for-henning-solberg-i-2007-og-2008/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.