Petter Solberg tvinges tilbake til Pirelli-dekk i 2008

Nei, det er ikke Petter Solberg og Subaru-teamet som har mistet kontrakten med BF Goodrich, men derimot Pirelli som har vunnet avtalen for leveranse av dekk for WRC i 2008 og 3 år fremover. Det vil si at alle WRC-bilene må over til Pirelli-dekk. Subaru var i 2006 det eneste toppteamet som fortsatt kjørte på Pirelli-dekk og rett før 2007-sesongen valgte Pirelli å trekke seg fra WRC da det ikke var lønnsomt med en WRC-satsing med bare ett toppteam. Subaru kjører derfor i år på BF Goodrich-dekk som alle de andre teamene. Petter Solberg har i flere år klaget på Pirelli-dekkene og det har vært helt tydelig at Pirelli-dekkene har stått tilbake i forhold til BF Goodrich. Petter Solberg var derfor lykkelig over at han i år skulle kjøre på BF Goodrich-dekk. Gleden blir derimot kortvarig, for fra neste år av må han igjen kjøre på Pirelli-dekk. Fordelen denne gang er derimot at alle teamene må kjøre på Pirelli-dekk, og det blir derfor ikke en så stor forskjell som det har vært frem til og med 2006-sesongen. Mer om dette på vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/05/petter-solberg-tvinges-tilbake-til-pirelli-dekk-i-2008/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.