Petter Solberg sin nye Subaru er klar

Endelig har dagen kommet som vi og Petter Solberg har ventet på. Hans splitter nye Subaru Impreza WRC2008 er klar til Rally Acropolis den 29. mai til 1. juni. De senere årene hvor Petter Solberg hele tiden har snakket om at ting skal bli bedre når de får den nye bilen, har hele tiden bare vært en oppgradering av den gamle Subaru Impreza. Denne gangen er det en splitter ny bil, som forhåpentligvis vil fungere bedre i WRC. Petter Solberg har riktignok klart å vise at den gamle bilen kan henge med i toppen når alt klaffer, men det har alltid vært et eller annet som har gått galt. Chris Atkinson på sin side har klart å komme til mål uten de helt store problemene hver gang.

Men han har nok aldri vært med og kjempet om en seier, men han har tatt flere pallplasser i år. I Rally Italia Sardinia kjørte Chris Atkinson inn til en sjette plass, mens Petter Solberg måtte nøye seg med en tiende plass etter å ha punktert ute i løypa. Derfor blir det nå spennende å se hvordan Petter Solberg og Chris Atkinson gjør det med den splitter nye Subaru Impreza WRC2008. Så gjenstår det å se om den nye bilen passer Petter Solberg sin aggressive kjørestil bedre. Petter har bare fått testet bilen to dager hittil, men den har ifølge Petter mye bedre kjøregrep. Petter har hatt fire utrolig tunge løp hittil i år og trenger mildt sagt en opptur. Vi krysser fingrene for Petter Solberg og den nye Subaru Impreza WRC2008! Mer på vg.no og wrc.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/20/petter-solberg-sin-nye-subaru-er-klar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.