Petter Solberg har forlenget kontrakten med Subaru ut 2009

Da var det ikke «bullshitt» allikevel, Petter har nå forlenget sin kontrakt med Subaru World Rally Team til ut 2009. Petter var nok sikkert korrekt når han uttalte at han ikke hadde skrevet under kontrakten med Subaru World Rally Team enda, men at det skulle være «bullshitt» at Petter hadde planer om å forlenge kontrakten stemte nok ikke. Subaru World Rally Team har nemlig idag offentliggjort at Petter Solberg skal kjøre for dem ut 2009-sesongen. Mine forhåpninger om at Petter skulle skifte til ett annet team med en mer pålitelig bil ble derfor lagt i grus idag. Jeg lever dog fortsatt i håpet at Subaru ikke skal kjøre med Pirelli-dekk neste år!

Nå vet jeg selvfølgelig ikke noe om hvilke andre team som har vært i kontakt med Petter, og hvor konkurransedyktige disse eventuelt er. Hvis det er slik at ingen av de «store» har kommet med ett akseptabelt tilbud, så er det selvfølgelig forstålig at Petter forblir i Subaru. Subaru er tross alt en av de få fabrikksteamene som fortsatt er med i rallysirkuset. Men dette blir uansett bare spekulasjoner. Nå får vi slå oss til ro med at Petter også kjører Subaru neste år, og så får vi bare krysse fingrene for at det blir med noe annet enn Pirelli-dekk og at Subaru-teamet får fixet de problemene de har hatt med bilen! Aller helst så fort som overhodet mulig! Neste løp er Rally Tyskland 11-13. august. Førerne har ganske lang ferie i år, siden Acropolis Rally var i begynnelsen av juni.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/21/petter-solberg-har-forlenget-kontrakten-med-subaru-ut-2009/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.