Petter Solberg på 3. plass i Acropolis Rally

Denne helgen har nok Petter Solberg hatt sin første opptur på aldri så lenge. Petter Solberg har faktisk ikke vært på pallen siden desember. Petter Solberg lå som best på en 2. plass denne helgen, men pga noen problemer mot slutten av lørdagen datt han ned til en 3. plass, en pallplass han beholdt under søndagens kjøring. Dette var nok også en stor opptur for hele Subaru-teamet, som hadde Chris Atkinson inne på en førsteplass fredag, men som til syvende og sist endte på en 6. plass. Henning Solberg endte på en fin 5. plass og sikret seg derfor verdifulle poeng.

Acropolis Rally ble vunnet av Marcus Grönholm og 2. plassen gikk til Sebastian Loeb, 38,6 sekunder bak vinnende Grönholm. 4. plassen gikk til Mikko Hirvonen, 7. plassen gikk til Jan Kopechy og den siste poengplassen gikk til Manfred Stohl. I førermesterskapet leder Marcus Grönholm med 65 poeng, mens Sebastian Loeb ligger på plassen bak med 56 poeng. På 3. plass finner vi Mikko Hirvonen med 49 poeng. På 4. plass ligger Dani Sordo med 28 poeng, Petter Solberg ligger på 5. plass med 26 poeng, Henning Solberg ligger på 6. plass med 24 poeng. I konstruktørmesterskapet leder Ford med 114 poeng. Citroen ligger på 2. plass med 86 poeng og Subaru ligger nå på 3. plass med 43 poeng. Neste løp er Rally Finland den 3. til 5. august. Mer om dette på vg.no og dagbladet.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/06/03/petter-solberg-pa-3-plass-i-acropolis-rally/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.