Renault Kangoo EU-godkjent

Vår Renault Kangoo har vært til (liten) service og EU-kontroll i dag. Med unntak av ett av pærene over registreringsskiltet bak på bilen, var det ingen anmerkninger på bilen. Denne lyspæra ble forøvrig byttet under service/kontroll. Ved normalt bruk og vedlikehold skal det vel også mye til for at en bil ikke blir EU-godkjent ved første EU-kontroll. Bilen er en 2003-modell og er derfor inne til EU-kontroll for første gang i år. Da er det 2 år til neste gang. Det blir nok ikke 2 år til neste service, men greit med alt som er gjort. Vi har nå hatt denne bilen siden oktober, og må si meg veldig fornøyd med bilen.

Vi hadde ett rimelig klart mål når bilen ble innkjøpt: Vi skulle ha en så ny bil som mulig for en gitt sum og den skulle koste så lite som mulig i drift og vedlikehold. Derfor falt valget på en 2003-modell Renault Kangoo med 1,4 liters bensinmotor og på grønne skilter. Vi har ikke det helt store behovet for bakseter og var derfor ikke interessert i å betale mellomlegget for å få bakseter. Lasterommet er derimot utrolig praktisk når man f.eks skal til IKEA for å handle, eller for ikke å snakke om når man skal på Lefdal for å kjøpe ny vaskemaskin som vi gjorde for 3 uker siden! Her er noen bilder av «postbilen». Som dere ser av bildene har vi byttet ut den lange antennepisken med en kortere og snerten sak!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/31/renault-kangoo-eu-godkjent/

1 kommentar

  1. Samme bil som meg gitt 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.