Min Kangoo er EU-godkjent for to nye år

Litt tilfeldig at jeg faktisk fikk rota meg til å levere bilen til EU-godkjenning i år. Det hadde gått i glemmeboka for min del at min røde Renault Kangoo skulle inn til EU-kontroll i år. Det var en kollega av meg som hadde vært litt seint ute selv, og jeg begynte å regne litt selv og fant ut at min ble EU-godkjent sist i 2009. Da er det jo dags for EU-kontroll i 2011 igjen. Jeg hadde bilen inne til EU-kontroll fredag for to uker siden, når jeg fortsatt hadde ferie, men den gikk, ikke overraskende, ikke igjennom. Ikke det at jeg visste at det var noe galt, men det er alltids et eller annet som dukker opp i sammenheng med en eu-kontroll eller en service. Noe man nødvendigvis ikke legger merke til selv.

Derfor har bilen vært til EU-reperasjon og etterkontroll hos EdGarasjen i dag. Eller Fredrikstad Motor Senter, som de egentlig heter. Men jeg synes det er litt artig å kalle dem EdGarasjen, etter Lange flate ballær-filmene! Det jeg fikk mangel på var ulyder i hjullageret på høyre side foran, et lite stag i forstillinga og at parkbremsen lå på på høyre side. Hadde det ikke vært for hjullageret hadde ikke dette kostet noe særlig, men hjullageret alene var en jobb på 1,5 time pluss deler. Men det er jo «slitedeler» alt sammen, må regne med at det må skiftes ut litt her og der etterhvert som bilen nå har runda 137.000 kilometer. Jeg leverte bilen kl 8:00 i morges og hadde bestemt meg for å sitte og vente. Det var veldig viktig at bilen måtte være ferdig til kl 11:30, da jeg skulle være ute på Vesterøy klar for jobb kl 12:05.

Da passet det veldig dårlig at de fant noe mer som måtte byttes ut mens de holdt på. Jeg er ikke helt sikker på hva det var eller hva det heter, men en eller annen ring i sammenheng med ABS’en som hadde gått i stykker. EdGarasjen har jo ikke alt av deler til alle biler liggende på lager, så dette må bestilles opp på forhånd. MECA hadde ikke noe tilgjengelig før på mandag, men vi klarte å skaffe delen av Bilbutikk1 (Volvo/Renault) på Råbekken. Men den var naturlig nok litt dyrere enn via MECA sitt eget system. Men det ville være penger spart å få bytta denne delen når alt først var demontert. Så man slapp å gjøre dette ens ærend for å bytte denne ringen ved en senere anledning. Det var dog litt problematisk å få henta denne delen på Råbekken, jeg tilbød meg å kjøre opp og hente den selv, hvis de bare hadde en eller annen bil jeg kunne kjøre. Det var det visst dårlig med, men etter å ha tatt en telefon til BilXtra, fikk de han til å svinge innom Bilbutikk1 og ut til EdGarasjen med nevnte del!

Klokka 11:00 var faktisk bilen min ferdig og EU-godkjent for nye to år! Da får jeg vel prøve å huske at bilen min skal EU-godkjennes igjen i 2013! Selv om juni er min kontrollmåned, har jeg jo faktisk de to månedene etter også til å få bilen min EU-godkjent.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/07/01/min-kangoo-er-eu-godkjent-for-to-nye-ar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.