Kangoo på nytt besøk hos EdGarasjen

Det er bare halvannen uke siden min Renault Kangoo var på verksted sist. Det var ett planlagt besøk for å skifte registerrem og vannpumpe. Jeg har ikke kjørt så mye som 120.000 km enda, men det var fem års regelen som som hadde inntruffet. Riktignok for ett år siden, så jeg var ett år på overtid. Disse registerremmene er nok laget for å tåle mer enn intervallene de byttes på, men allikevel er jeg veldig glad for at det gikk bra når jeg kjørte med registerremma ett år lengre enn anbefalt. Men, når man plukker ifra hverandre såpass mye under panseret er det jo en viss fare for at det kan dukke opp noe annet. Og det gjorde det også.

Etter besøket hos EdGarasjen forrige fredag begynte bilen å pipe/skrike og lage litt merkelige lyder. EdGarasjen konkluderte med at det var strammehjulet til multiremma mi som laget disse lydene. Denne ble smurt opp forrige fredag, men det hjalp åpenbart ikke. Derfor har jeg vært hos EdGarasjen i dag for å bytte dette strammehjulet. Når man først hadde dette fra hverandre, valgte jeg å bytte selve multiremma også. Så da håper jeg at det ikke er noe mer som må byttes på bilen en stund. Foruten at jeg må ha den på en service snart. Jeg skulle vel egentlig hatt den allerede, men det er grenser for hvor mye jeg takler av bilutgifter på en og samme lønning.

Det er alt annet enn gratis å ha bil, for å si det sånn. Hvis man bare skulle ha fylt bensin og klart seg med det, så hadde det jo ikke vært så dyrt. Men bilen skal til (minst) en årlig årlig service, i tillegg er det diverse slitedeler som må byttes nå og da. Og den største og dyreste utgiften man har på denne typen bil er nok registerremma og vannpumpa som jeg bytta forrige fredag. Neste uke setter jeg kurs mot København, det skal bli utrolig deilig! Var nok greit å få fiksa disse tingene på bilen før denne (lengre) turen! Gleder meg utrolig masse til å besøke søstra til Anders igjen, og for ikke å snakke om å komme seg litt bort fra dørene her hjemme og de vante tingene. Det er vel ikke akkurat noen ulempe med hyggelige priser på øl heller! Regner med at bilen blir parkert når jeg ankommer København, og lar den stå til jeg skal hjem igjen. I mellomtiden er det buss frem og tilbake som gjelder! Fungerer helt knall det!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/09/09/kangoo-pa-nytt-besok-hos-edgarasjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.