Hjernedøde late jævel!

Er det virkelig mulig å være så lat og ikke minst SLEM? Jeg hadde vært en tur inne på Elkjøp Megastore i dag, gikk langs veggen i regnet og inn i bilen. Satt litt i bilen for å sjekke noe på telefonen før jeg begynte å rygge ut fra parkeringsplassen. Og det kom en litt merkelig lyd. Hva er det for noe tenkte jeg? Rygget litt til og det bråkte enda mer. Jeg stoppet og kjørte frem igjen. Der stod det jaggu en handlevogn. En eller annen imbisil idiot haddde bare satt fra seg handlevogna si bak bilen min! Og jeg kjører jo en Renault Kangoo, så det var helt umulig å se den i speilet når jeg skulle rygge. Og siden jeg gikk langs veggen og foran bilen før jeg gikk inn, så hadde jeg overhodet ingen sjangs til å se at det stod en handlevogn bak bilen min.

Tror bilen som stod og venta på at jeg drev og rygget lurte fælt på hva jeg drev med, rygga bakover med en handlevogn bak bilen liksom, dytta den bare lengre og lengre bakover. Skjønner godt at den bilen ble stående helt stille til jeg hadde fjernet handlevogna også. For før man visste ordet av det kunne jo den ha begynt å trille av gårde! Ser for meg at jeg fremstod som en «idiot» som hadde glemt handlevogna mi bak bilen ovenfor andre. Men, det var nok ikke min handlevogn!! Men en annen idiot som ikke gadd å gå inn med den i butikken i regnet igjen. Han kunne da i det minste ha vært såpass snill å parkere handlevogna langs veggen på bygningen da, og ikke bak noens bil???? Bildet ovenfor er tatt hos Kiwi, og har ingenting med overnevnte episode å gjøre!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/06/17/hjernedode-late-javel/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.