Brune Converse All Star

Jeg fikk i kveld en henvendelse fra en annen bruker på gaysir i kveld, som hadde tittet igjennom alle bildene av mine Converse her i bloggen. Men til hans store skuffelse hadde jeg bare lagt ut ett eneste bilde av disse brune Converse All Star. Vanligvis legger jeg jo ut litt flere bilder, men de to siste innleggene med sko har blitt veldig mange forskjellige par, så da har valgt å legge ut «alle» jeg har tatt av hvert eneste par. Da det ville resultere i en masse bilder, totalt sett. Og for de aller fleste totalt uinteressante bilder. Men da er det ekstra morsomt når man hører fra en som faktisk vil ha flere bilder av et spesielt par. Her kommer de bildene jeg tok den aktuelle dagen av mine brune Converse All Star! Nå går jeg ikke ut ifra at jeg ikke kommer til å få slike henvendelser så ofte, men hvis det skulle være noe, så er det bare å sende meg en melding! Jeg gleder gjerne en som er like glad i Converse som meg!

       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/06/06/brune-converse-all-star/

1 kommentar

    • converselover8 juni, 2011 kl 10:51

    De var skikkelig SEXY!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.