Lek med kamera og Converse ALL STAR

Rett etter jobb i dag var det bare hjemom for å sette fra seg ryggsekken og ta med seg fotobaggen isteden. Jeg hadde nemlig planer om en liten tur oppom Kvernhuset ungdomsskole for å ta noen bilder av de svarte Converse ALL STAR skoa jeg hadde på meg. Det ble mildt sagt en lek med kamera og Converse ALL STAR. Tipper jeg så rimelig teit ut der jeg stod med speilrefleksen, fjernutløser og knipset i vildens sky. Det ble såpass mange bilder med hjem at det var litt av en jobb å sile ut. Men jeg klarte i det minste å få 331 bilder til å bli bare 45. 45 bilder av ett par sko er jo ganske villt i seg selv, men jeg hadde det utrolig gøy med kameraet.

Flesteparten av bildene er tatt med Sigma 10-20 mm, primært på 10 mm. Derfor den litt forvrengte virkeligheten. Noen av bildene er også tatt med Nikon 18-70 mm. Det siste bildet av meg er tatt med selvutløser på 11 mm. Ikke den mest flatterende brennvidden å ta bilder av seg selv med kanskje, men det ble ett morsomt bilde allikevel. Slik ble resultatet etter en liten «photoshoot» i ettermiddag:

Jeg er egentlig ikke så fryktelig glad i å ta bilder i solskinn, da det blir en del skygger som man hele tiden må ta hensyn til. Kall det gjerne en utfordring, men jeg kan fint klare meg uten, for å si det sånn. I tillegg er det utrolig skarpt lys i solskinn, det er utrolig mye mer mykt og behagelig lys når det er overskyet eller «diset». Jeg synes kanskje at de første bildene jeg tok av de hvite Converse ALL STAR-skoa er bedre, da var det mer behagelig lys å jobbe i:

Men jeg hadde det utrolig gøy når jeg tok disse bildene, og jeg håper at jeg fortsetter den positive trenden med å ta en del bilder fremover. Jeg kan nok ikke love like mange bilder som i Livet er herlig om dagen-innlegget, men en mellomting kanskje?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/07/lek-med-kamera-og-converse-all-star/

2 kommentarer

  • Greta8 august, 2009 kl 23:20

  Artig. Du hadde det sikkert morro.

  • kak11 august, 2009 kl 17:19
   Forfatter

  Det hadde jeg så absolutt, Greta! Men jeg vil vel tørre å påstå at det er en fordel om kamera og motiv ikke er «festet» til samme person! 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.