Sikringstiltak ved spor 7 endelig i gang!

Etter dødsulykka ved spor 7 utenfor Torvbyen i Fredrikstad i september 2009 har det vært jobbet med å gjøre tiltak for å forhindre at noe sånt skal skje igjen. Til min store glede ser jeg at kommunen har satt igang arbeidet med å montere opp ett gjerde utenfor inngangen til Torvbyen i dag. Jeg er spent på hvordan det blir seende ut når de har fått satt opp gjerdene. Poenget med dette gjerdet er ihvertfall å forhindre fotgjengere å komme ut i krysset noe annet sted enn i fotgjengerfeltene. Det er så mye trafikk i dette krysset at det blir fryktelig uoversiktlig og direkte livsfarlig når fotgjengerne flyr ut «overalt».

Med dette tiltaket mener ihvertfall jeg at sjansene for en tilsvarende ulykke igjen skal være redusert. Det har tatt sin tid å få dette på plass, men nå skjer det ihvertfall ting! Jeg regner ikke med at Steinsetting fortsetter arbeidet med sikringstiltakene i spor 7 i morgen, men at det burde være på plass i begynnelsen av neste uke!

  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/07/01/sikringstiltak-ved-spor-7-endelig-i-gang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.