Parafinovnen i gang

Etter å ha fyrt med strøm frem til i går, fikk vi omsider fyrt opp parafinovnen i går etter ett besøk av en fagmann på området. Vi har service av parafinkaminen hver år før vi fyrer den opp. Jeg har ikke så snøring på dette selv, så da synes jeg det er greit å sette dette bort til de som har peiling! Frem til nå har vi som sagt fyrt med strøm, og den siste tiden hvor det har vært rimelig kaldt om natta og også kuldegrader på dagtid, har det vært ett problem å holde en «komforttemperatur» her. 16-17 grader i stua synes jeg ikke er særlig komfortabelt. Nå som parafinovnen er fyrt opp, har det selvfølgelig slått om igjen og nå er det rimelig varmt inne. 25-26 grader kan være ganske behagelig, men det er ikke mye du skal gjøre inne før det blir i varmeste laget. Men men, blir det for varmt får jeg bare stoppe den igjen. Det er ikke bare en av/på-bryter slik som en strømovn, men ikke alt for komplisert heller! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/12/20/parafinovnen-i-gang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.