Parafinovnen slått av allerede

Det er ikke mer enn en uke siden jeg endelig fikk i gang parafinovnen, men i ettermiddag var den slått av allerede. Som nevnt for en uke siden, var det meldt væromslag, og det har vi så absolutt fått. Nå er det 5-6 varmegrader ute om dagen, og da blir det vanskelig å fyre med parafinovnen og samtidig ha en levelig temperatur inne. Når vi nådde 27 grader i ettermiddag bestemet jeg meg for å slå den av. Men skulle været slå om igjen og det blir kaldt, er det bare å starte den opp igjen.

I mellomtiden fyres det med strøm. Når vi kom hjem fra foreldrene mine nå rett før midnatt, var det nydelige 19,7 grader her inne! Selv om man fyrer på det laveste nivået på parafinovnen er det rett og slett ikke mulig å holde en levenlig temperatur innendørs. For å holde det under 25 grader må man rett og slett ha vinduene åpne. Da er det bedre å slå av parafinovnen og fyre litt med strøm. Det er ikke noen vits å fyre for kråka heller!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/26/parafinovnen-slatt-av-allerede/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.