Gangster

Dette trodde jeg rett og slett ikke at jeg skulle oppleve. En film med Mikael Persbrandt som er kjedelig. Men når jeg kjøpte Gangster for kort tid siden, regnet jeg med at så lenge Mikael Persbrandt var med, så var filmen bra. Men så feil kan man ta. Filmen er kanskje ikke dårlig heller, men det ble litt vel kjedelig og slow i forhold til hva jeg hadde forventet meg. Mikael Persbrandt (mest kjent fra Beck-filmene) og Kjell Bergqvist (fra Graven) spiller sine roller veldig bra, men det er dessverre ikke nok til å redde hele filmen.

«En gangstersaga om kjærlighet og hevn. Hvor ligger din lojalitet? – Hos din kone og ditt kommende barn, eller hos dine brødre i gangsterfamilien? Det spørsmålet må Antonio Moro besvare da han en sommerkveld får den ubehagelige oppgaven av å ta livet av en person som står ham veldig nær. Som om ikke det var nok så står den utspekulerte Jasmin i kulissene og trekker i trådene. Og Jasmin pleier å få det slik hun ønsker. Ganster er en intens gangstersaga som utspiller seg i løpet av et par hektiske og dramatiske sommerdøgn, hvor personenes veier krysses og ingen forblir uforandret.» (sitat dvd)

Hvis man skal trekke frem andre positive ting med filmen enn Mikael Persbrandt og Kjell Bergqvist, må det være at filmen er veldig bra visuelt sett. Filmingen og klippingen er veldig bra. Det samme med lyssettingen. Men det er kjedelig at ikke handlingen står i stil til disse kvalitetene. Men vi legger denne filmen og de 79 kronene jeg brukte på den bak meg og ser frem til neste film med Mikael Persbrandt. Såvidt meg bekjent blir det ikke flere Beck-filmer, men det spilles stadig inn andre filmer ifølge imdb.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/27/gangster/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.