Vikane og Kongemonumentet ved Hankø

Denne dagen vil ingen ende ta, men siste stopp ble Vikane og Kongemonumentet ved Hankø. Etter at jeg hadde vært en ny tur på Trøgstad fort i pausa mi på jobben, en tur til Slevik skanse, Slevik brygge og nå Vikane etter jobb. Den gangen Kongemonumentet «Varde med seil» ved Hankø ble avduket 2. juli 1993 var jeg faktisk tilstede som fotograf for Demokraten. Det var flere fotografer fra Demokraten tilstede, og jeg hadde fått i oppdrag å komme meg opp i høyden for å ta oversiktsbilder over Vikane og Hankø. For å få et oversiktsbilde over avdukingen og alle båtene som var i Vikane for å overvære den høytidelige avdukingen av Kongemoumentet «Varde med seil». Hele kongefamilien var tilstede da Kong Harald avduket Kongemoumentet til ære for sin far Kong Olav, som ville ha fylt 90 år fredag den 2. juli 1993. Jeg har dessverre ikke bildene jeg tok for snart 22 år siden tilgjengelig.

                

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/16/vikane-og-kongemonumentet-ved-hanko/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.