«

»

mai 16 2015

Skriv ut Innlegg

Slevik brygge

Etter å ha vært på Slevik skanse for aller første gang, var det ikke langt jeg gikk til neste sted, nemlig Slevik brygge. Jeg måtte rett og slett benytte anledningen til å få tatt enda flere bilder med den utrolige himmelen og solnedgangen vi hadde denne kvelden! Sjøbua som ligger i anledning fritidseiendommen med Slevik skanse på, heter naturlig nok «Batteriet». Selv om jeg er litt usikker på om det heter Slevik batteri eller Slevik skanse. Det er Slevik skanse jeg har hørt og lest mest, Slevik batteri var noe som først dukket opp på lokalhistoriewiki sine sider. Det var forøvrig ikke noe aktivitet å spore i bygget til havnevakta denne kvelden heller gett!

                   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/16/slevik-brygge/

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.