Første tur med min nye Pössl Roadcruiser gikk til Vikerhavn på Hvaler

Lite visste jeg at når jeg parkerte min 2015 Eura Mobil Profila T 590 FB hjemme hos foreldrene mine etter den kortreiste turen til Kjøkøy fort den andre helgen i november, at jeg hadde hatt min aller siste tur med min første bobil. Dette var ikke noe jeg hadde planlagt på forhånd, men når først prosessen ble startet med å finne meg en ny bobil, så gikk det ganske fort unna i svingene. Allerede før jeg kjøpte min første bobil hadde jeg vært en tur hos Askim Caravan & Fritid og sett på deres Pössl bybobiler, men jeg var litt usikker på om den ville bli litt trang innvendig, og endte derfor opp med en halvintegrert Eura Mobil isteden. Nå ville jeg ta en ny titt på Pössl og gi den en sjanse. Nå hadde jeg litt mer erfaringer med bobil, bobillivet og hva som er gode og hva som er dårlige løsninger. Eller ihvertfall hva som fungerer for meg og hva som ikke fungerer så godt for meg.

Min halvintegrerte Eura Mobil som bare var 5,99 lang hadde veldig mange gode løsninger, blant annet et veldig stort bad til å være en så liten og kompakt bobil. Men var det en ting som jeg ikke var så fornøyd med, så var det den lille dobbeltsenga på tvers baki. Den var bare 1,35 bred i hodeenden og 1,15 bred i fotenden. Det fungerte helt fint alene, men det ble ekstremt intimt hvis man var to. Man måtte forøvrig opp en stige og lå mer eller mindre oppunder taket. Ikke optimalt. Derfor var en større seng noe som stod øverst på lista over ting jeg ville forbedre i valg av ny bobil. At jeg hadde tilbakelagt ca 25.000 kilometer på litt over to år og at all garanti var over på min gamle bobil var også medvirkende faktor til at jeg hadde lyst til å bytte. Jeg må også si at jeg var litt “lei” av ordinært bobilbygg med fugemasse og skjøter og ulempene dette har.

Jeg hadde funnet noen modeller som Askim Caravan & Fritid hadde inne, en Pössl Road Star, en Pössl 2 Win R (overligger fra 2019) og en Pössl Roadcruiser. De to første er 5,99 meter lange mens den siste er 6,36 meter lang. Road Star og Roadcruiser hadde sengene på langs og hadde store fine senger, men når bobilen bare er på 5,99 meter så må man inngå en del kompromisser på badet, kjøkkenet og sittegruppa. Badet, kjøkkenet og sittegruppa var lik i Roadcruiser og 2 Win R, takket være at senga var på tvers i sistnevnte med sine 5,99 meter. Dette var i grunn en veldig fin bobil, mye utstyr og det var en fin pris på den, men den hadde en “automat” (robot girkasse) som jeg ikke var så gira på og den hadde et veldig lite kjøleskap. Med manuelt gir er det en viss sjanse for at jeg ville gått for denne. Road Star ble rett og slett for trang fremme, så da gjenstod Roadcruiser som virket å være det beste alternativet. Men da ville jeg gå over den magiske grensen på 6 meter bobil. Roadcruiser var forøvrig også den bobilen som hadde det aller største kjøleskapet, et slim tower på hele 140 liter!

Det er vanlig biltakst på ferger hvis bobilen er på maks 6,00 meter. Går man over 6,00 meter så dobles og i værste fall triples prisen på fergene med en gang. Men først måtte jeg sjekke om jeg fikk lov til å “strekke” bobilen med 37 cm der den står parkert til daglig. Uten en slik aksept var det ikke noe vits å gå vider med denne tanken. Når den var i boks var det bare å sette seg ned og vurdere. Billig ferge? Dyr ferge? Hvor mye ville det ha kostet hvis jeg hadde hatt en bobil på 6,36 meter på de turene jeg hadde vært på hittil, og hvor mye dyrere ville fergeturene ha blitt på f.eks Kystriksveien/Helgelandskysten? Svaret jeg fikk når jeg satt meg ned og regnet på dette, gjorde valget veldig enkelt. For det var ikke mange hundrelappene man snakket om. Og på alle andre turer enn når man reiser med ferger er det bare et stort pluss at man har den plassen man trenger i bobilen. Det spiller ingen rolle om bobilen er 5,99 eller 6,36 når man ikke skal ombord på en ferge.

Jeg valgte derfor å gå for en 2021 modell Pössl Roadcruiser bygget på Citroen Jumper i Profondo rød metallic farge. Motoren var en 2,2 liter turbodiesel på 165 hk med manuelt gir. Når dette valget var gjort, var det bare å få kjørt min gamle bobil til Askim Caravan & Fritid som skjedde allerede helga etter at jeg hadde vært på den sist turen med den gamle bobilen. I mellomtiden hadde jeg gjort noen “bestillinger” i form av noe ekstrautstyr for å gjøre bobilen ytterligere tilpasset min bruk. Fricamping er stikkordet. Det ble også gjort noen små endringer den lørdagen jeg kjørte min gamle bobil til Askim. Originalt var bobilen levert med et AGM-batteri på 95 eller 100 Ah, men dette hadde vi allerede avtalt at skulle kryssbyttes med mitt Skanbatt 96 Ah HEAT lithiumbatteri som jeg hadde fått montert i min gamle bobil 9 måneder tidligere.

I tillegg bestilte jeg et Skanbatt 98 Ah HEAT lithiumbatteri, slik at jeg ville ha ca 200 Ah lithium. Siden jeg nå hadde to lithiumbatterier, hadde jeg også lyst på en batterimonitor, og det var ikke et vanskelig valg, det ble en Victron BMV-712. En solcellepakke fra Skanbatt ble også lagt til, et panel fra Skanbatt på 185 watt og en Victron SmartSolar MPPT 75/15 solcelleregulator. Det er samme solcelleregulator som jeg hadde fått montert i min gamle bobil få måneder tidligere.  Nå med 200 Ah lithium ville det bli litt lite med bare 30A lading fra den originalt monterte SCHAUDT WA121525 DC-DC-laderen i bobilen, så da klinte jeg til med å få montert en VOTRONIC VCC1212-70A DC-DC-lader i tillegg. Med 100A lading fra disse to DC-DC-laderne og med inntil 13,2A fra solcellepanelet på taket, så ville jeg kunne få levert inntil 113,2A lading under kjøring. Det vil si at hvis jeg kjører begge batteriene tomme, vil det bare ta to timer å få ladet dem opp igjen. Har jeg bare kjørt dem halvtomme, så vil de være fulladet på en times tid.

Det fulgte med en gassalarm i prisen jeg hadde fått på min nye bobil, men mens vi drev og la til litt ekstra så fikk jeg noe annet på kjøpet også.  Jeg fikk en oppgradering til en NX-5 sikkerhetsalarm fra NORTRONIX. Det er samme type alarm som jeg hadde i min gamle bobil. I tillegg fikk jeg med en 22 tommer full-HD TV fra Finlux, tv-feste og lagt opp to sigarettenneruttak hhv bak over senga og ved sittegruppa fremme i bobilen på kjøpet. I min gamle bobil var det bare slike sigarettenneruttak til 12 volt, mens i min nye bobil var det bare USB-kontakter. Men jeg er avhengig av å ha et par slike sigarettenner-uttak for 12 volt til min CPAP, DAB-radio, batteriladere og slikt. Det hører også med at alt jeg bestilte ekstra skulle jeg få gratis montert. Med unntak av DC-DC-laderen fra VOTRONIC. For dette var en såpass stor jobb, at her måtte jeg legge noen kroner i montering også. Men totalt sett så fikk jeg nok dette ganske billig montert, i forhold til hvis jeg skulle ha ettermontert dette på et senere tidspunkt.

Etter å ha skrevet kontrakt på den nye bobilen var det bare å komme seg hjemover igjen. Jeg hadde fått en ca leveringstid på den nye bobilen, men det ville nok vise seg å bli endret litt. Blant annet fordi det viste seg at jeg  var ikke helt ferdig med ekstrautstyret jeg ville ha montert i min nye bobil. Etter å ha brukt ikke mindre enn 32 gassflasker og dermed 320 kilo gass i min gamle bobil, hadde jeg lyst på en litt mer lettvint måte å fylle gass på. Man kan nemlig bytte ut de vanlige gassflaskene med selvfylleflasker som man kan fylle opp på fyllestasjonene til f.eks LPG Norge her hjemme. Jeg fikk meg en god pris av Lars Martin hos Heistad Bil & Caravan i Porsgrunn. Jeg fikk en fin Black Friday-pris på “full pakke” med to gassflasker og alt jeg trengte av utstyr til montering, utvendig påfylling og nivåmålere og display for å vise gassnivå på begge gassflaskene inne i bobilen uten å måtte åpne gasskapet.

I tillegg til at det er en veldig lettvint måte å fylle gass på, man kan “toppe” gassflaskene og bare betale for det man fyller, det er faktisk den eneste måten å få fylt gass utenfor Norges grenser på, så var det også i overkant tungvint å bytte gassflasker baki min nye Pössl Roadcruiser. Normalt sett er åpningen av gasskapet rett på innsiden av bakdørene på bobilen og vendt bakover, men Pössl hadde valgt å plassere gassflaskene etter hverandre istedenfor ved siden av hverandre og dermed få et mye større lasterom/garasje bak i bobilen. Men det betydde samtidig at åpningen av gasskapet går inn mot lasterommet. Da må man med andre ord flytte det som er foran døra for å komme til. Men det “problemet” løste jeg i en fei med å få montert selvfyllegassflasker i aluminium fra Alugas. Lørdag den 28. november, nøyaktig to uker etter at jeg hadde skrevet kontrakt på den nye bobilen, tok jeg derfor en tur med min Kia til Heistad Bil & Caravan for å shoppe litt gassflasker og medfølgende utstyr. Alt dette ble dagen etter kjørt til Askim for at det skulle monteres inn i bobilen før jeg skulle få den levert.

Noe jeg gjorde halvannen uke senere, onsdag den 9. desember 2020! Jeg var hos Askim Caravan & Fritid klokka 19.30 på kvelden og dro derfra klokka 21.30 på kvelden for å få fylt opp dieseltanken, så gikk turen til LPG Fredrikstad i Dikeveien for å få fylt opp gassflaskene mine. Det ble derfor en ganske sen kveld på meg. Dagen etter, torsdag, flyttet jeg inn i min nye bobil. Men med stor fare for at jeg ville gjøre noen endringer etterhvert. Planen var at jeg skulle dra på min aller første tur med min splitter nye bobil som bare hadde 175 kilometer på kilometertelleren når jeg kjørte fra Askim Caravan & Fritid dagen etter. Som en midlertidig løsning hadde jeg lagt inn den ene T65 overmadrassen fra JYSK som jeg hadde hatt i den gamle bobilen. Den var ikke bred nok for hele senga, men jeg ville teste ut med bare denne overmadrassen først før jeg valgte hva jeg ville gå for. Overmadrassen var 120 bred, mens senga baki min nye bobil kalles for to enkeltsenger på langs men som i praksis er en dobbeltseng når man legger i den siste plata og får en dobbeltseng som er 1,90 bred og 1,98 lang. Hvis man ser bort fra at den mangler 2 cm på lengden i forhold til dobbeltsenga jeg har hjemme, så er den større enn dobbeltsenga jeg har hjemme. Da den “bare” er på 1,80 x 2,00 meter.

Fredag var jeg derfor klar for min aller første tur, jeg hadde ikke tenkt å dra så langt, nå skulle jeg bare ut og “testkjøre” bobilen for første gang. Se hvordan ting fungerte og få to overnatteringer i bobilen! Været var ikke det beste, men det spilte egentlig ikke noen stor rolle akkurat nå! Jeg valgte derfor å dra utover til Hvaler og nærmere bestemt til Vikerhavn på Asmaløy som er en av de aller fineste stedene å være med bobil på Hvaler synes jeg! På vei ut fylte jeg opp vanntanken på bobilparkeringa på Værste, bunkret det jeg trengte på Kiwi Vesterøy og var fremme i Vikerhavn klokka 20.37 fredag kveld. Jeg parkerte med bobilen mot båthavna som jeg har gjort de aller fleste gangene jeg har vært i Vikerhavn og måtte i kjent stil opp på nivå tre på nivåklossene foran for å få bobilen i vater. Det var ingen andre bobiler her denne andre helga i desember. Det er jo litt utenfor sesongen for å si det forsiktig.

Jeg var litt usikker på hva som var åpen og hva som var lukket når det gjelder gråvannstanken, så jeg måtte faktisk dra frem instruksjonsboka til bobilen for å finne ut hvilken vei jeg skulle skru for å lukke tømmingen av gråvannstanken. Man hadde jo funnet det ut før eller siden uansett, men greit å ikke la gråvannet gå rett på bakken. Det viste seg at man skrur den 1/4 runde mot klokka for å åpne. På min gamle bobil dro man spaken til seg for å åpne og dyttet den inn for å lukke. Når jeg hadde fått slått meg til ro for kvelden så hadde jeg lyst til roe helt ned med å se en film, det ble derfor The Kingdom fra 2007. Selvfølgelig lastet ned fra Netflix på min iPad og jeg så den på TV’en i bobilen via Apple sitt AV-adapter og jeg brukte i tillegg mine hodetelefoner til lyden. Dermed er det ganske heftig lyd til å være på tur i bobilen. Å bare bruke lyden på TV’en er ikke spesielt aktuelt. Det er simple greier. Men sånn er det jo bare.

Når jeg gikk til sengs klokka 01.54 natt til lørdag var batteriet på 92% og det er vel unødvendig å si at jeg også fyrte i bobilen den andre helga i desember. Batteriet var på 87% når jeg våknet lørdag. Etter en dusj og frokost ruslet jeg meg en liten tur for å ta litt bilder av bobilen og Vikerhavn. Men jeg gikk ikke så veldig langt, det var veldig glatt på fjellet etter at det hadde regnet. Det var overskyet og litt trist sånn sett, men helt fargeløst er det aldri. Det mest fargerike var nok uten tvil min splitter nye profondo røde metallic Pössl Roadcruiser som selvfølgelig ikke var helt ren lengre etter at jeg hadde vært ute og kjørt med den i “drittværet”. Når jeg var tilbake inne i bobilen igjen spiste jeg lunsj og etterhvert middag. Jeg stekte meg fersk champignon, hadde cherrytomater, potetsalat og karbonader til. Det smakte utrolig godt med litt middag, ikke noen tvil om det!

En ting er ihvertfall helt sikkert, når man bytter bil, bobil, leilighet, hus, båt eller hva det måtte være for noe. Kamera for den saks skyld, så er det alltid endringer fra det man har hatt før. Man sammenligner alt mot det man har vært vant til å bruke og man får både positive og negative sider med det meste. Men over tid så vil man fort venne seg til hvordan det nye man har kjøpt seg er og det blir den nye normalen. Det som krevde litt tilvenning var at det er litt smalere/trangere i den nye bobilen enn  den gamle, badet har en litt annen løsning enn i min gamle og det er litt trangere både når man skal på toalettet og når man skal sitte i sittegruppa i forhold til hva jeg var vant til i den gamle. Når jeg nå skriver dette 10 måneder etter at jeg var på denne turen og har vært på ikke mindre enn 31 turer med den nye bobilen, så vet jeg at dette er noe jeg har vent meg til. Det er overhodet ikke noe problem. Det er bare annerledes. Det er plusser og minuser med det meste, og når det er i overvekt med plusser, så går det helt fint å venne seg til noen få minuser. Men jeg får komme tilbake til alle disse turene og detaljene etterhvert.

Lørdag ettermiddag og kveld så jeg to filmer i bobilen, først ut var Apocalypse Now Redux fra 1979 og så Wanted fra 2008. Jeg var litt tidligere i seng lørdag eller natt til søndag som det jo ble klokka 00.15. Da var det 67% igjen på batteriet. Det var tydelig at jeg hadde vært sliten og trengte litt hvile, for jeg sov ikke mindre enn 10 timer denne natta og våknet med 60% igjen på batteriet søndag. Søndagen puslet jeg bare med mitt i bobilen og gjorde ikke det helt store, men jeg fikk selskap av en god venn av meg på ettermiddagen! Det er alltid hyggelig! Vi satt og skravlet i ca 4 timer før det var på tide å pakke sammen og komme seg hjemover. Når jeg dro fra Vikerhavn hadde jeg 53% igjen på batteriet. Det må jeg si var som forventet eller som jeg håpte på. Den siste turen jeg hadde med min gamle bobil hadde jeg bare 8% igjen på batteriet etter to døgn, så det er ikke noen tvil om at jeg har doblet størrelsen på batteribanken nå! Det hører også med at den nye TV’en bruker 50% mer strøm enn den gamle, det er rett og slett fordi den er på 22 tommer, mens den gamle bare var på 19 tommer.

Det ble en tur innom tømmestasjonen på Værste før jeg parkerte bobilen hjemme hos foreldrene mine klokka 20.58 søndag kveld med 93% igjen på batteriet. Det er jo ikke en veldig lang kjøretur, men jeg hadde dermed fått ladet opp batteriet fra 53% til 93% på denne turen! Det lover veldig bra og det er ikke noen tvil om at DC-DC-laderne i bobilen leverer! På turen hjem lå ladingen på 85A til 86A! Genialt å kunne følge med på dette i en app på mobilen! Siden både batterimonitoren og solcelleregulatoren er fra Victron får jeg opp begge i den samme appen fra Victron! Første tur med ny bobil var ikke en veldig lang tur, den ble på 75,9 kilometer med et dieselforbruk på 0,84 liter per mil!

                                                        

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2021/10/05/forste-tur-med-min-ny-possl-roadcruiser-gikk-til-vikerhavn-pa-hvaler/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.