Vestvannet og bunker ved Trøsken

Mens jeg hadde bilen hos Peugeot for å bytte frontrute, tok jeg meg en tur med en lånebil til Trøsken for å ta litt bilder av bunkeren som ligger ved siden av veien. I tillegg var det ganske magisk stemning med vannet, tåka og sola som hadde kommet over tretoppene. Jeg hadde ikke planlagt å dokumentere alt av betong ved Trøsken på denne turen, men konsentrerte meg om bunkeren som ligger nede ved veien og vannet. I tillegg ble det ganske mange bilder av de vakre omgivelsene som var badet i sol denne formiddagen! Det hadde vært enda mer magisk hvis tåken lå enda nærmere over vannet, jeg prøvde å kjøre nordover for å kanskje få enda mer bilder, men jeg kom meg aldri nærme nok til at det ble noen flere «tåkebilder». Det var ikke spesielt aktuelt å traske igjennom skogen i arbeidsklær heller. Jeg klarte å få til et brukbart bilde av to fugler som «tok av» fra Vestvannet også når jeg var ved Trøsken.

                                                 

Hvis du vil se enda mer bilder fra bunkerne ved Trøsken, ta en titt på bildene fra min forrige tur for et år siden!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/04/25/vestvannet-og-bunker-ved-trosken/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.