Børtevann og Buersaga

Etter å ha vært en tur ved Vestvannet og bunkerne ved Trøsken tok jeg turen til Børtevann i Sarpsborg. Jeg har aldri vært på de traktene før, så jeg ante egentlig ikke hva jeg kunne vente meg. Men jeg fikk ganske mye å ta bilder av faktisk. Både av Børtevann og Buersaga som ligger ved Buerbekken (nedenfor Børtevann). Enda mer idyllisk er det der når våren har fått lov til å springe ut slik at alt blir grønnere og mer fargerikt! Men det var jaggu vakkert i slutten av mars også. Jeg vet ikke hvor gammel Buersaga er, det er ihvertfall det jeg tror at den heter etter å ha søkt litt. Men jeg kan selvfølgelig ta feil. Jeg har ihvertfall ikke klart å finne så veldig mye informasjon om dette gamle sagbruket ved Buerbekken.

                                                

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/04/25/bortevann-og-buersaga/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.