Børtevann

Jeg har i dag vært en liten tur ved Børtevann for å ta litt bilder. De aller fleste synes sikkert at det har vært veldig pent vær i dag, jeg for min del er like skuffa hver gang skyene forsvinner fra himmelen! Men jeg fikk tatt noen bilder oppe ved Børtevann før de forsvant helt. Etter det fant jeg ikke noen andre interessante steder å ta bilder. Så det ble med disse bildene i dag. Men i tillegg til at jeg tok noen vanlige bilder på frihånd, hadde jeg også med meg stativet og litt filtre. De første fem bildene er ordinære eksponeringer på frihånd, mens de to siste er med filtre. Det nest siste er kun tatt med LEE filters 0.6 (2 blendere) gradert filter, mens på de siste har jeg også benyttet LEE filters Big Stopper for å øke lukkertiden fra 1/60 sekund til 61 sekunder!

      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/11/28/bortevann/

1 kommentar

    • Øyvind Ursin Kavåg6 oktober, 2019 kl 17:18

    Fantastisk flotte bilder Ken-Arild Disse er blant mine favoritter av de du har tatt og som jeg har sett og husker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.