Børtevann i romjula

I motsetning til når jeg dro til Saltholmen på lille julaften, hvor jeg fikk mye mer enn jeg hadde håpet på, så fikk jeg mye mindre enn jeg håpet på når jeg dro til Børtevann i går. Det så lovende ut når jeg dro ut, men frem mot solnegang forsvant mer og mer av skyene, og da ble solnedgangen til syvende og sist ganske kjedelig. Det var noen «dotter» med skyer igjen på himmelen, men de forsvant veldig fort. Det ble uansett ikke særlig spennende solnedgang, ganske gjennomsnittlig i grunn. Men det er veldig vanskelig å spå dette på forhånd. Når man ikke tror det skal bli noe særlig spennende, blir det faktisk det. Når man drar ut og tror det skal bli noe spennende, kan det bli veldig kjedelig. Det slår litt alle veier, så det viktigste er å dra ut med jevne mellomrom slik at man får med seg noen av høydepunktene ihvertfall!

Jeg gikk litt mer rundt Børtevann denne gangen, jeg var også enda lengre syd ved Børtevann, inne på en privat vei, men jeg endte aldri opp med å ta noen bilder der. Men det er enda mer spennende når det er blikk stille på vannet og himmelen, skyene og fargespillet gjenspeiler seg i vannet. Slik som når jeg var oppe ved Børtevann for en måned siden og ikke minst når isen lå på Børtevann i begynnelsen av desember! Isen ga det hele en ganske spennende struktur! Men jeg endte opp med å ta litt bilder allikevel, så døllt at det var helt uinteressant å ta noen bilder var det tross alt ikke. Selv om jeg ikke fikk det lille ekstra som jeg hadde håpet på når jeg valgte å dra ut!

  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/12/26/bortevann-i-romjula/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.