Isesjø i romjula

Når jeg først hadde kjørt helt til Børtevann, ble det også et stopp langs Isesjø for å ta noen bilder. I motsetning til sist var det bare ett sted jeg stoppet ved Isesjø. Det er flere steder som er interessante når forholdene er litt bedre, men denne gangen ble det med det ene stoppet. Det ene bildet er tatt på 1/8 sekunds lukkertid på frihånd for å få litt bevegelse i vannet, og det ble ikke så aller værst. Med VR (bildestabilisering) hadde jeg kunnet gå enda lengre ned enn 1/8 sekund. I grunn ganske imponerende at jeg klarte å holde kameraet rolig nok på 1/8 sekund uten VR. Jeg hadde litt hjelp i at jeg satt meg ned på en stein og gjorde alt jeg kunne for å sitte så rolig som mulig. Det blir også til at man holder pusten når man tar bilder på slike lukkertider.

    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/12/26/isesjo-i-romjula/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.