Høysand

Jeg har i dag også vært på en liten tur for å ta bilder. Førte stopp ble Høysand i Skjebergkilen. Tanken var egentlig å sette opp stativet og ta noen lange eksponeringer, men det blåste noe så forferdelig. Jeg ble derfor ikke så veldig fristet til å stå der i blåsten, og innen jeg var på plass kom sola frem fra bak en sky, så da var det i grunn ganske håpløst med en lang eksponering uansett. Men jeg tok noen få bilder, og disse tre var de jeg var mest fornøyd med! Men jeg skal garantert tilbake hit for å ta noen bilder ved en senere anledning, når forholdene er enda bedre. De fleste fra distriktet har sikkert hørt om ISI Bar? De skal visstnok ha åpent i helgene nå før jul, men jeg tok ikke turen innom for å kjøpe en is eller noe. På meg virket det ikke åpent, det var derimot noen som krabba oppå taket og holdt på med et eller annet.

 

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/11/29/hoysand/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.