Livin’ in a world without you

Jula i år har tross alt gått en del bedre enn i fjor. Sorgen og savnet etter Anders er selvfølgelig der, men jeg har blitt mer vant til at jeg er alene og at jeg må klare meg alene fremover. Det har gjort både bursdagen hans 8. desember og ikke minst jula mye lettere å takle. Men jeg tenker veldig mye på Anders og prater stadig om han også. Om ting jeg minnes, savner eller som jeg synes var morsomme. I går hadde jeg en veldig god kameraet av meg på besøk. Vi koste oss med god mat (takk til mamma!), et par filmer på blu-ray og ikke minst litt godt drikke. Både juleøl, en whiskey og en cognac. Utrolig godt å kose seg i hyggelig selskap inne i varmen! Temperaturen ute falt dramatisk i går kveld og var nedi 16 kuldegrader på det værste, men innen vi tok kvelden i natt var det bare 8 kuldegrader.

I dag har jeg vært en tur på kirkegården for å feie bort en del snø og tenne nye lys. Det var masse snø på kirkegården og jeg brukte derfor feiekosten som jeg har liggende i bilen på denne tiden av året til å få bort mesteparten av snøen, slik at kransene, julenissene, pynten og lyktene kom til syne igjen. Nå har det riktignok vært ganske tøffe forhold for disse lyktene denne jula, men jeg ble allikevel litt skuffet over at en av de to store glasslyktene som skulle brenne en hel uke hadde sluknet allerede. En av dem brant fortsatt litt, men den var på siste verset den også. Disse to lyktene ble tent på julaften (torsdag) og i dag (søndag) hadde de mer eller mindre tatt kvelden allerede. Jeg tok bort den som allerede hadde sluknet og alle de andre mindre gravlyktene og kastet dem i søppeldunken. Jeg hadde med meg to nye lys til de to gravlyktene som vi har hos Anders nå i jula. Dermed er det lyst og fint på grava til Anders igjen. Det var noen få på kirkegården i dag også, men det var ytterst få som hadde «gravd frem» gravene etter all snøen som har falt denne jula.

Føret på veiene i distriktet er mer eller mindre forferdelige og det er best å ta det med ro og ikke minst holde GOD avstand til bilen foran! I dag har jeg tenkt til å ta det helt med ro her hjemme med litt rester av maten fra i går og ikke minst benytte anledningen til å høre på litt musikk. Noe jeg ofte gjør når jeg er alene, de aller fleste har vel fått med seg at jeg er veldig glad i å lytte til musikk. Det blir som regel når jeg driver med noe annet, f.eks her på pc’en, men det hender også at jeg bare sitter og lytter til musikk. Akkurat nå hører jeg på «Best Of 2001-2008» med finske The Rasmus. Hørt dem? Usikker? Du har garantert ved en eller annen anledning hørt «In The Shadows» fra «Dead Letters» fra 2003. Dette innlegget er oppkalt etter «Livin’ In A World Without You» med The Rasmus, som jeg hører på akkurat nå. I tillegg benytter jeg anledningen til å kjøre noen vaskemaskiner i dag. Det viktigste er å vaske uniformsskjortene mine, slik at jeg har noe å ha på meg på jobb på tirsdag.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/12/27/livin-in-a-world-without-you/

2 kommentarer

  • Greta27 desember, 2009 kl 22:03

  Godt å se at du har vært innom AO og satt på mere lys og ordna det fint for han. Du vet jeg liker å lese bloggene dine. Fortsatt god jul Ken.

  • kak29 desember, 2009 kl 14:25
   Forfatter

  Må innom jevnt og trutt og sørge for at det ser bra ut, og at det brenner litt lys vet du. Fortsatt god jul til dere også, Greta!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.