Henning Solberg kjører Ford neste år!

Den 8. september ble det bekreftet at en sponsoravtale på tilsammen 50 millioner for 2007 og 2008 var i boks for Henning Solberg. Dette resulterte i at Henning Solberg og Cato Menkerud (kartleser) kunne kjøre alle 16 VM-rundene i 2007 og 2008. Det var på det tidspunktet ikke sikkert hvilket team Henning ville kjøre for i 2007. I dag kl 12:30 har Henning Solberg, Cato Menkerud og Jim Carlsen hatt en pressekonferanse sammen med M-Sport-sjefen Malcom Wilson i Oslo. Henning Solberg skal med andre ord kjøre Ford Focus neste år! Han skal kjøre i ett «Manufacturer II» team hos Ford neste år sammen med sønnen til sjefen selv, Matthew Wilson. Hva navnet blir på dette teamet blir, blir offentliggjort i morgen, som er fristen for innmelding av førere og team til Rally Monte Carlo i januar!

Henning hadde fått tilbud fra flere team, også fabrikksteam hvor det ikke ville koste fem øre å komme inn. Mitsubishi som gjør comeback i WRC-sirkuset neste år hadde kommet med ett slikt tilbud. Det vil si at da ville hele sponsorpakken gått til Henning og teamet selv. Men Henning valgte derimot å satse på den beste bilen og heller ha dårligere lønn. Det aller viktigste for Henning er å være konkurransedyktig og levere gode resultater! Hovedteamet til Ford skal fortsatt bestå av Marcus Grönholm og Mikko Hirvonen neste år. Det har gått rykter om at Malcom Wilson, sjefen for M-Sport, ønsker å ha Henning Solberg inn i hovedteamet når Marcus Grönholm pensjonerer seg fra WRC-sirkuset! Jeg ønsker Henning og Cato lykke til neste år! Mer om dette på vg.no og henningsolberg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/12/14/henning-solberg-kjorer-ford-neste-ar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.