Ingen problemer på nattbussen

Som tidligere nevnt kjørte jeg nattbuss natt til søndag. Skiftet startet lørdag kveld kl 18:30, hvor jeg kjørte ordinære ruter frem til 23:30. Så var det ett opphold/pause frem til midnatt, hvor første nattbusstur gikk fra bussterminalen kl 0:05. Første tur gikk til Moum-Begby, og jeg var overrasket over hvor mange som skulle hjem allerede på denne tiden. På denne avgangen var det også ganske mange som skulle være med bussen til byen. Tidligere på kvelden hadde jeg med en vennegjeng fra Skjærhalden som åpenbart hadde hatt voirspiel og skulle på byen. De neste turene, to turer til Gressvik-Vikane og en tur til Moum-Begby var det ganske få passasjerer på.

Den siste turen fra bussterminalen kl 3:15 hadde jeg derimot nesten full buss. Dette var min første avgang som gikk helt til Sarpsborg på riksvei 111 forbi Moum. De fleste passasjerene skulle av på vei til Moum, mens noen få satt på mot Sarpsborg. Siste passasjer gikk av ved Hafslund hovedgård. Det var overhodet ingen problemer på nattbussen denne helga, men det er nok ikke sikkert at det er slik hver gang. Mange var gode og brisne og veldig klare for å komme seg hjem i senga si. Da var det bare å tomkjøre til garasjen og fylle opp bussen med 186 liter diesel. Deretter var det bare å finne ut hvor bussen skulle parkeres, parkere og låse garasjen og dra hjem for å få seg litt søvn. Søndag var det på’n igjen med vanlig rutekjøring.

Denne uka har jeg opplæring på Skjærhalden-planen, i går jobba jeg fra 6:55 til 14:35 og idag fra 5:35 til 10:45. I går hadde jeg først en tur til Skjærhalden som hadde en «Kirkøy rundt» (Botne) på vei ut til Skjærhalden og bare innom Alshus på vei tilbake. Neste tur var bare til Skjærhalden og tilbake. Neste tur var rett ut til Skjærhalden og «Kirkøy rundt» (Botne) på vei tilbake til Fredrikstad. Dagen ble avsluttet med å tomkjøre til garasjen med #165 og hente #85 for skolekjøring fra Borge ungdomsskole til Torsnes. Idag startet jeg med å tomkjøre til Bratte bakke, hvor første tur til Fredrikstad gikk kl 6:05. Neste tur var en tur til Tangen med retur til Fredrikstad igjen. Neste tur gikk oppom Asmaløy skole for å hente skoleelever til Floren skole før jeg kjørte videre til Skjærhalden. Så skulle bussen skiltes om til «Skolebuss» og kjøre skoleelever fra Skjærhalden til Asmaløy skole. Deretter skulle bussen tomkjøres til Skjærhalden og kjøre vanlig rute til Fredrikstad. Siste tur for dagen var Saltnes-Tomb om Kjærre. I morgen skal jeg kjøre samme skift som mandag, torsdag kjører jeg samme skift som idag, mens på fredag kjører jeg ett nytt skift igjen. Til helga har jeg fri! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/12/12/ingen-problemer-pa-nattbussen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.